Testul CSM pentru USL

Anul 2012 a fost anul în care Băsescu şi camarila lui au pierdut puterea executivă şi parlamentară, USL venind la putere pe valul popular profund anti-Băsescu.

Anul 2013 a început cu un moment decisiv în înlăturarea guvernatorului de la Cotroceni. Revolta judecătorilor CSM după ce s-a încercat mizeria cu Hăineală, la care adăugăm şi revocările lui Danileţ şi Ghica au zdruncinat din temelii gheaţa din paharul cu whisky de la Cotroceni.

Ca atare, Băsescu face tot ceea ce se poate să nu piardă această bătălie, folosind exact aceleaşi arme ca la referendum: minciuni în Uniunea Europeană,  pentru a se creiona impresia unei noi lovituri de palat, poate chiar de stat, prin nerespectarea principiilor Constituţiei.

Vuvuzele Macovei şi Preda deja se ocupă de treaba asta.

Iată că mai noi, cu un picior în avionul de Chile, Trăienel şi-a adus aminte că el a venit şi a propus o comisie specială pentru desemnarea Procurorului General şi Sef al DNA, iar ministrul şi preşedintele să accepte automat aceste propuneri. Numai că Ponta şi Antonescu au refuzat orice discuţie pe acest subiect.

Aici este toată miza revoltei judecătorilor. Şi trebuie să fim alături de ei, dar mai mult decât noi, alături de ei trebuie să fie liderii USL, care nu trebuie să cedeze la niciun şantaj sau la nicio presiune.

ghica-si-danilet-dc

Sursă foto: aici

4 thoughts on “Testul CSM pentru USL”

  1. @rominho Sa-i multumim lui Basescu , Udrea, Boc si intregii ” echipe” portocalii care a condus Romania de opt ani incoace …degeaba dam cu laturi in USL-asi !Astia de sapte ,opt luni incearca sa repare ce au distrus aia …ce-i asa greu de priceput ?! Nu ca USL-asii ar fi niste sfinti dar…totusi sa respectam adevarul istoric :-( !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *