Terapia de după sărbători

Ce repede au trecut și sărbătorile acestea. Parcă mai ieri ne făceam planuri despre cum vom petrece Crăciunul și Revelionul, acum, iată, deja ne aflăm la finalul primei zile de luni și de lucru a noului an. Nu o să vă întreb cum a fost azi, cred că putem declara ziua asta cea mai deprimantă zi a anului. Și o spune unul care nu a fost încă la birou, căci zace doborât de cea mai urâtă răceală din ultimii ani.

Dar aș vrea să mă întorc un pic în urmă cu doar câteva săptămâni și să vă întreb: v-a fost ușor să găsiți cadourile cele mai potrivite pentru cei dragi ai voștri? Să fiți ajutoarele lui Moș Crăciun? Cât de mult ați stat și v-ați gândit, până când ați simțit că acela este darul perfect pe care să îl achiziționați?

Indiferent de răspunsul vostru, indiferent de cât de mult sau de puțin v-a ocupat din timpul vostru căutarea cadourilor perfecte, eu trebuie să vă mărturisesc că am găsit răspunsul, soluția ideală pentru fiecare moment în care vrei să surprinzi pe cineva drag. Și anume, pe cei de la www.cadourisiperle.ro, paradisul celor mai speciale  bijuterii pe care i le poți oferi iubitei, soției, prietenei, mamei. La ei găsiți de la coliere, cercei, broșe, până la inele, pandantive, brățări.

    image

Și, între noi fie vorba, astfel de cadouri nu se vor demoda niciodată. Și nu cred că există pe lumea aceasta o femeie care să nu aprecieze, să nu își dorească, fie măcar și pentru o singură dată, să poarte o bijuterie frumoasă, o bijuterie elegantă, care să îi scoată în evidență tot ceea ce are ea mai frumos. Ca atare, de acum încolo, domnilor, fie că vorbim de Sărbătorile de Iarnă, de Valentines Day (ce aproape e), de 1 și 8 martie, sau de fiecare zi din acest an, pentru că atunci când iubim nu avem nevoie de zile speciale pentru a face cadouri, vizitați-i și pe cei de la Cadouri și Perle. Fie că o faceți fizic, în magazinele lor, fie că dați doar un click și sunteți deja pe siteul lor, în mod cert nu veți regreta.

Și veți avea ocazia să vedeți poate cel mai frumos zâmbet din lume, primit de la persoana iubită, atunci când va descoperi ce cadou minunat a primit.

Iar așa ceva nu poate fi comparat cu nimic.

Iar la final, chiar nu aș vrea să trec peste un lucru care mi-a plăcut la nebunie pe siteul lor. Și anume, secțiunea de blogging. Acolo unde poți afla cam tot ceea ce ai nevoie, de la ce măsură porți la inel, până la câte utilizări îi poți da unei broșe. Da, recunosc, am cam stat pe acolo un pic :)

2 thoughts on “Terapia de după sărbători”

  1. LA MULTI ANI IOANE !!!!! LA MULTI ANI IONUT IANCUCU OCAZIA NOULUI AN 2016 , DAR MAI ALES CU OCAZIA ONOMASTICII !!! LA MULTI ANI SI MULTA , MULTA SANATATE FRATE IOANCULE !!!!!

    1. @Marian La multi ani sanatosi, binecuvantati, cu cei dragi alaturi, Marian! Si sa ne citim in continuare pe aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.