Televiziunea Română Liberă şi executată silit

În 1989, când miile de oameni au ieşit în stradă să îşi ia “raţia de libertate”, sediul Televiziunii Române a fost unul din cele mai importante.

Acolo era practic centrul Revoluţiei. De acolo s-a transmis prima revoltă populară în direct.

După momentul 1989 şi odată cu apariţia televiziunilor private, TVR a început să piardă din ce în ce mai mult teren. Practic, după apariţia Pro TV, Antena 1 iar mai apoi a televiziunilor de ştiri, TVR nu mai există.

Nici măcar la sate, acolo unde tradiţional televiziunea naţională deţinea monopolul.

Ştirea de ieri, cu blocarea conturilor şi executarea silită nu are de ce să surprindă. Este logică. Datoriile de peste 100 de milioane de lei acumulate de toate conducerile ce s-au perindat trebuiesc recuperate. Întrebarea este: cum se poate ca o instituţie care se hrăneşte din 2 surse: banii din taxa radio tv respectiv banii din publicitate să ajungă într-o astfel de situaţie?

Răspunsul stă, cel mai probabil, într-un interes politic care a transformat televiziunea unui popor în televiziunea unei găşti, care s-a vândut cu totul unei conduceri ce se visa stăpână pe veci…

calea-dorobanti-televiziunea-romana (1)

2 thoughts on “Televiziunea Română Liberă şi executată silit”

  1. Hai ma…da-i dracului ca prea sint de tot !!! :whatever: Pai in Televiziunea Romana nu te poti angaja nici macar …cacanar fara o ” relatie” { sau o felatie …depinde dupa …” facultati “} nu mai vorbesc despre cameraman sau altele !!!Acolo sint FAMILII , acolo sint tipi { sau tipe dupa caz } ce ” lucreaza ” in TVR de …sute de ani…zici ca sint acolo de la Facerea Lumii si parca asta n-ar fi de ajuns si-au adus acolo….fii , ficele , nevestele , amantele, plus alte PCR-uri .Pe lefuri …consistente fireste si pentru care lefuri …nu-i nevoie sa faca …NIMIC ! :cuss: Acolo-i , stat in stat .Ai uitat-o pe madamme Culcer ? :satansmoking: Si nu mi-ar pare rau dar….au niste programe…de tot …plansul .Nu vorbesc despre pupatul in cur al puterii….indiferent care , ca-i pe undeva …normal , ca aia sint cei ce le dau gologani dar…sa se gandeasca ca ei sint singurii din tara asta care iau bani de la toti in avans si in schimb dau…. :finger: Sa-i inchida , nu numai sa-i execute silit ! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *