Te plictisești vara asta? Renovează-ți casa !

Da, vara e lungă și uneori, poate chiar de cele mai multe ori, dacă nu ești un mic corporatist al cărui concediu e bătut în cuie și în rest muncă și numai muncă, îți rămâne ceva timp pe care l-ai putea folosi mai cu spor. Pentru că nu degeaba avem o vorbă din bătrâni, care spune: ”fă-ți iarna car și vara sanie”. Dacă ai idei despre anumite schimbări pe care ai vrea să le faci în casă, în gospodăria ta, nu există un moment mai bun ca vara.

Din atât de multe motive, plecând de la durata zilei, la vreme, la condiții prielnice pentru lucru. La mai mult timp liber pe care îl poți valorifica. Știu, te pregătești să mă întrebi: ”dar bani de unde?” Și aici am o soluție numai bună.

De fapt, este soluția perfectă la orice întrebare ai avea. Arabesque.ro, practic cel mai important și complet furnizor de materiale de construcții, atât în offline cât și în online, printr-un site unde găsești tot ce ai nevoie. Practic, singurul lucru mai greu ar putea să fie doar să te decizi ce alegi să faci anul acesta: o renovare completă, câteva schimbări prin camere, poate un parchet nou sau o zidărie refăcută de la zero.

image

După ce ai decis, nu îți rămâne decât să intri pe site, să alegi categoria dorită, de exemplu ”acoperișuri” și să îți alegi fix produsul de care ai nevoie. Dincolo de simplitatea unei comenzi online, dincolo de faptul că acum ai toate produsele la doar un singur click, ai mult mai multe avantaje: Posibilitatea de a cumpăra retail, nu doar engross. Comanda online decurge foarte ușor, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la depozit.

Transportul se face practic a doua zi, în peste 80% din cazuri. El se face direct la lucrare, cu ajutorul mașinilor cu macara. Tu doar trebuie să fii acasă să primești produsele. Și nu în ultimul rând, poate aspectul cel mai important: prețurile foarte bune, la care se adaugă posibilitatea de a face plata cu ajutorul cardurilor de credit, Avantaj, BT Star sau BRD Finance. Alături de tine, ca și client, vor fi mereu alături consilieri tehnici, care te vor ajuta să alegi cele mai bune soluții pentru proiectul tău.

Iar acest lucru se întâmplă ori de câte ori vrei tu, nu mai ești constrâns de timp, de distanță. Singurul lucru de care ai nevoie este o idee, un proiect care să te stârnească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *