Suspendarea lui Băsescu , sfârşitul unui coşmar

Este o certitudine. Trăim ultimele zile ale unei perioade de coşmar pentru români. Din noaptea de 6 decembrie 2009, de la celebrul “un fleac, i-am ciuruit” actualul (pentru doar câteva zile) preşedinte nu a făcut altceva decât să ciuruiască.

A ciuruit încrederea oamenilor în instituţiile statului: şi făcut “guvernul său”, a condus după bunul plac, înconjurat de o camarilă de limbişti fără pic de demnitate.

A ciuruit toate categoriile sociale: pensionari, profesori, medici, militari, poliţişti, cu toţii au avut de suferit de pe urma acţiunilor unui om care nu a ţinut niciun pic la ţara pe care a fost investit să o conducă.

A ciuruit încrederea oamenilor unii în alţii. Nu ne mai putem uita ochi în ochi fără să ne catalogăm: băsist, vierme,ciumpalac, uselist jegos…

A ciuruit separarea puterilor în stat. Nu am mai avut Parlament, Guvern, Preşedinţie, Justiţie. El, Zeus, a ţinut toată puterea la el. Ar fi de râs, de nu ar trebui să plângem, când îi auzi pe cei de la PDL despre cum apără ei instituţiile statului.

A ciuruit ideea că trebuie să ai o anumită calitate ca să ajungi să conduci o instituţie precum Parlamentul sau Guvernul. Politica românească a fost a bocilor, udrelor, robertelor. Impostura, curvia, mizeria sufletească şi nu numai, au fost principale calităţi după care s-a ajuns în conducerea statului.

De la atâta ciuruiala, a cam rămas fără gloanţe. Şi e timpul să plătească pentru tot. Momentan, cu funcţia. Dar eu sper că justiţia va aloca mult timp unor analize pertinente asupra a tot ce înseamnă trecutul şi prezentul acestui om.

Sincer, pentru mine contează prea puţin câte pagini va avea cererea de suspendare. E suficient un singur motiv: Traian Băsescu, trebuie să fii suspendat pentru că exişti !

Incepe-procedura-de-suspendare-a-presedintelui-Traian-Basescu

6 thoughts on “Suspendarea lui Băsescu , sfârşitul unui coşmar”

  1. Da mai Iancule dar dupa …sa nu-l ciuruiasca nimeni ! Este infinit mai bine sa-l ” suspende” la trei metri deasupra Pamantului cu o funie sanatoasa .Daca nu se ofera nimeni sa execute sentinta….eu sunt disponibil…ca si asa n-am servici si deci…pot inbina ” utilul ” cu…placutul ! :satansmoking:

  2. Si ce-ai ma cu mine daca doresc eu sa fiu judecator si calau in acelasi timp ??? :smirk: :satansmoking: El nu face la fel ? Nu-i si “presedinte” si …prim ministru { adica a fost….acum o suge la Cotroceni in beci !} si ” jucator” ? :satansmoking:

    1. @marian doamne fereste:) eu de 3 ani lupt pentru asta..iarta-mi modestia:)) ) dar ar fi si victoria mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *