Suspendarea lui Băsescu nu trebuie negociată !

De la ultimele noastre discuţii politice de pe aici, multe s-au schimbat: am trecut din opoziţie la putere, am trimis PDL să îşi dea sfârşitul în Modrogan, am scăpat de micul arogant Ungureanu. Numai lucruri salutare..ce să mai.

Urmează o perioadă foarte grea. Asumarea guvernării înseamnă fapte, nu vorbe. Suntem în situaţia în care acum trebuie să venim în faţa celor care au crezut în noi şi care cred în noi şi să le redăm încrederea în politicieni, în Guvern, în Parlament.

L-am auzit ieri pe Victor Ponta spunând ieri că o coabitarea cu Traian Băsescu este posibilă şi de dorit. NU ! În niciun caz nu trebuie să existe aşa ceva !

Principalul deziderat al Pieţei Universităţii, al întregului popor, este ca mandatul lui Traian Băsescu să fie încheiat cât mai curând.

Domnule Prim Ministru Victor Ponta,

Vă felicit pentru preluarea funcţiei. Şi ca un liberal care v-a venit alături în această construcţie, deşi în multe momente m-am îndoit de ea, vă rog doar un singur lucru: nu TRĂDAŢI Piaţa Universităţii ! Nu trădaţi motivul pentru care USL există ! Traian Băsescu trebuie suspendat în cel mai scurt timp posibil.

15 thoughts on “Suspendarea lui Băsescu nu trebuie negociată !”

 1. Alta prostie mai mare decit cea scrisa aici…nu am mai auzit!asta trebuie acum pentru TARA-suspendarea presedintelui!Am impresia ca va trebuiesc medicamente multe si tratamente de asemenea!Daca mai gafati mult pentru TARA asta o sa vedeti toti puterea poporului la alegeri-PDL-ul e pe duca posibil ca si votantii vostri sa schimbe barca cat de curand-ne-am saturat de cretini ca voi care duc TARA in NEANDERTAL! :ban:

 2. Votantii PDL se duc catre DD si PP-ma rog ca si cei care votau cu USL sa schimbe barca-NU Mai dorim aceleasi FETE de HOTI-aceiasi ministrii-cand am vazut propunerile lui PONTA am ramas mut-ce sa caute frate niste FOSTI MINISTRII in viitorul guvern!Nu au apucat sa-si incheie furtisagurile cand au fost in functii-acum trebuie sa termine treaba-urat si dramatic-nu o sa va VOTAM-ADIOS :ban:

 3. @Guarino te inteleg..ati intrat in luna in care se inchide OTV…aveti motive sa fiti tristi…:D vedem la alegeri ce branza faceti..daca luati 3% (adica marja de eroare) sa va urcati pe maybachului lui domnu Dan la Universitate:)) ))

 4. Guarino, abtine-te. Dupa ce ai votat de 2 ori prost si partidul tau ne-a dus in faliment, acum mai ai tupeu sa si vorbesti? Din tot ce-a furat pedeleu’ tau, tie ti-au dat vreun leu? Tu ai trait mai bine?

 5. Ianculeee ! Fi serios frate ! Ce chiar crezi ca cineva din tara asta crede ca MRU a fost debarcat cu sprijin popular de catre sau cu sprijinul ” maselor ” populare , sau ca s-a tinut cont in acest sens de dorintele celor ce asta iarna manifestau si luau si bataie plus portia aferenta de gaze lacrimogene de la jandarmi ? Chiar crezi ca acest guvern condus de Victor Ponta va tine cont , sau macar asi va amintii de cei din Piata Universitatii ?Ai uitat ca acolo n-au avut loc politicienii…indiferent de culoarea lor politica ? Poate Antonescu sa fi venit…poate !Asa incat ” scrisoarea ” ta catre Victor Ponta { crede-ma }este lipsita de sens , in afara felicitarilor .

  1. @marian E OBLIGATORIU sa isi aminteasca de Piata Universitatii si de ce spuneau oamenii acolo. Inainte de a fi deturnata, Piata Uiversitatii a fost locul unde liberalii au strigat JOS BASESCU !

 6. @Guarino . Omule dar ce vei face, daca acest guvern condus de Victor Ponta , guvernul USL-ului , va trimete o Hotarare de Guvern prin care sa fie anulat { ca are dreptul } CNA , si fie-l va desfiinta ,{ ceea ce n-ar fi tocmai rau , zic eu } deoarece este politizat , si ca atare aparator al PDL-ului ,si nu al cetateanului, fie va ANULA acea hotarare CNA iar Dan Diaconescu isi va putea continua nestingherit emisiunile de….noapte ?In plus de asta aici pe blogul acesta , de mai multe ori s-au exprimat postari in defavoarea acelei hotarari a CNA si in favoarea continuarii emisiei OTV…indiferent ce ar fi…emis .N-ar strica sa te uiti la postarile mai vechi , si abia dupa aceea sa…faci gat ! :ban:

 7. @ Guarino

  Baiete, tu ai nevoie de doua perechi de palme peste ochi si un pahar cu apa rece si cucuta. Nu stiu de ce te-ai obosit sa lasi un comentariu aici. Aparent va place sa fiti scuipati.

 8. Imi imaginez deja cum o sa pice serverele Google: “Domnilor, astazi serverele noastre centrale au cazut din cauza unor spammeri care sustin ca primesc 20.000 de euro de la un android fara emotii, cu numele de cod PPDD.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *