Suspendarea lui Băsescu – Nicuşor Dan preşedinte!!!!

Deci mâine, pe la orele 20, ar trebui să avem un preşedinte suspendat, Băsescu şi unul interimar, Crin Antonescu. Dar şi interimatul ăsta nu poate dura foarte mult..vorbim de 30 de zile maxim până la referendum şi după de maxim 3 luni până la alegeri prezidenţiale.

Iar când acel moment va veni, din negura timpul, dar mai sigur, din fântâna de la Universitate, va ieşi viitorul preşedinte al României, Nicuşor Dan:)) ))

Iată ce spune un dobitoc cum rar mai vezi, eu zic să îl punem la conservare, pe numele lui Mihai Goţiu:

“Da, e timpul să discutăm despre cine îi va lua locul lui Traian Băsescu la Cotroceni. Că alegerile pentru funcția de președinte al României vor avea loc la toamnă ori peste doi ani, e oricum târziu. Iar acceptarea faptului că doar Crin Antonescu ori Dan Diaconescu sunt ”în cărți” e o idee păguboasă. Nicușor Dan poate candida el însuși sau poate reprezenta imaginea unui candidat pentru această funcție. Mi-e greu să cred că toate personalitățile României care ar fi îndreptățite să candideze pentru cea mai înaltă funcție în stat (dar și pentru mandate de parlamentari ori alte funcții) s-au reunit în USL, PDL, PP-DD ori alte formațiuni de tineret-speranțe ale acestora”

Nicuşor nu a declarat decât că: “Eu voi pendula pentru moment intre manifestaţiile din Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei”

Pendulează tati, că asta e viitorul tău.

nicusor-dan

10 thoughts on “Suspendarea lui Băsescu – Nicuşor Dan preşedinte!!!!”

  1. aaaayayayayyy, mda EU AM SA-L VOTEZ, SIGUR! Sincer, la ce debandada este in tara asta, zau ca am merita un astfel de presedinte. Daca il avem pe Basescu – smecherul lumii – de ce nu am avea si un sarman visator? O zi buna iti doresc, si o tara LIBERA!!

  2. Vom sta foarte bine la capitolul presedinti: unul suspendat, unul interimar (pe care nimeni nu-l inghite) si mai avem unul pe post de pendula.

    Ii dam o sansa lui Vadim Tudor?

  3. @Nevermind si eu le citesc..dar ca sa caut subiecte pentru retard of the day :p oop: :beer: :beer: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.