Superfetele mele

Nu, nu sunt parte a campaniei super infleuncerilor din onlineul românesc. Pur şi simplu am să vă prezint eu câteva super fete de milioane, fete cu care eu m-am intersectat în anul ce a trecut, fete care îmi sunt dragi rău sufletului.

Oana Portase – copilul mic de respiră greu la Antena 3. Oana este un pentru mine un model, la modul cel mai serios. Luptând singură cu dezamăgirile, cu deziluziile, cu problemele de sănătate, a reuşit să ajungă să aibă propria ei rubrică la Antena 3. Mai mult de atât, este mereu lângă tine cu o vorbă bună, cu un sfat, cu orice. Si este minunată. Şi da, o ador:)

Irina Ursu – pe Irina, nu cred că exagerez, o veţi găsi mereu, de pe 1 ianuarie până pe 31 decembrie, la muncă. Trăieşte media cu atâta pasiune încât de multe ori uită de propria ei sănătate, de propriul ei confort. Sper ca 2012 să mi-o aducă mai des alături, pentru că anul ăsta am cam şomat la capitolul ăsta:)

Ruxandra Predescu – Cu Ruxa m-am văzut anul acesta doar la evenimentul “Refinanţare”. Dincolo de cât de des am interacţionat eu cu ea, Ruxandra este cu adevărat o forţă de bine a naturii. Atâtea campanii pe care le-a susţinut, atâţia oameni în nevoie pentru care a sărit în ajutor. Dar pe mine Ruxandra m-a cucerit definitiv cu FITS 2011. Un eveniment la care chiar dacă nu am fost prezent, l-am urmărit cu sufletul la gură, aici, în online.

Oana Oprescu – pe Oana o ştiu de puţin timp. Dar un gest minunat făcut de ea, o licitaţie pentru nişte copilaşi nevoiaşi, pentru a le oferi şi lor sărbători mai frumoase, mi-a arătat ce suflet frumos are. Şi apropo, licitaţia s-a încheiat cu tabloul vândut la preţul de 400 ron. O sumă care clar poate face bine pentru acele suflete.

Giorgiana Păun – mda, mulţi dintre cei care cunosc contrele mele cu ea, vor ridica din umeri. Asta este. E alegerea mea:)

11 thoughts on “Superfetele mele”

  1. @cc696 la tine scrisesem un text prea siropos..si apoi m-am gandit ca nu o sa iti placa:)) ) raspunsul e simplu: esti cea mai traumatizanta:)) ) si in acelasi timp cea mai sweet intalnire a mea pe anul asta

  2. Baaa…sa nu inteleaga careva , cumva …gresit . Pai cu asa un ” titlu” oricine se duce cu gandul cel putin….la altceva.Fara suparare mon cher! :thumbup: :thumbup:

    1. @Marian e bine daca se gandesc oamenii la orice:P ele pentru mine sunt fetele mele de suflet, persoane minunate

Leave a Reply

Your email address will not be published.