Strada IT – un drum cu sens unic

Dacă faci un sondaj de opinie în rândul celor care folosesc imprimante, nu cred că vei găsi un om care să fie cu adevărat mulţumit de produsul său şi care să spună: “băi, imprimanta asta a mea este tot ce îmi puteam dori”. Sau cel puţin, nu a întâlnit eu astfel de cazuri.

Prima mea interacţiune cu o imprimantă nu o să o uit prea curând. Ajunsesem la acel nivel unde trebuia să printez mereu câte ceva, uneori destul de multe pagini şi ca atare îmi devenise destul de incomod să mă deplasez mereu la un centru de printing, cu atât mai mult cu cât cozile de la acele centre erau întrecute doar de cozile la pui de pe vremea împuşcatului.

Zis şi făcut. M-am dus, mi-am luat un printer HP şi am pornit fericit spre casă. După ce mi-a luat vreo două ore să îl fac să funcţioneze, momentul când a scos prima foaie aproape că m-a făcut să lăcrimez de fericire. Numai că a durat fix 5 minute şi vreo câteva zeci de pagini, pentru că după aceea cartuşul color nu a mai funcţionat, iar pe cel negru trebuia să îl pun în apă caldă să nu se usuce. Bineînţeles că soarta lui nu a fost tocmai cea mai bună. Altfel ar fi stat treaba daca aveam şansa să ştiu de cei de la reincarcare cartuse de pe atunci.

image

Acum, redevenind un pic serioşi, nu pot să înţeleg de ce nici un producător, fie că vorbim de Canon, de HP sau de Lexmark nu reuşesc să vină pe piaţă cu un multifunţional cât de cât bun, destinat celor care au nevoie de un printer bun acasă. Pentru că zău dacă aş renunţa la maşina de spălat sau centrală, ca să fac loc unei multifuncţionale de 100 de kg şi 1.50 m înălţime.

Lucrurile s-au schimbat de atunci. Acum am o imprimantă HP de la Strada IT și sunt extrem de mulțumit. Adio probleme, adio gânduri de divorț între mine și multifunțională după prima problemă. Mai nou mă bate gândul să pun mâna și pe un TV Samsung Strada IT și, de ce nu, pe viitor să achiziționez și un server Strada IT, la câte am de gestionat, va fi numai bun.

Pentru mine, cel mai important aspect, dincolo de calitatea produsului pe care îl cumpăr este să am parte și de servicii clienți de calitate. Să știu că mă pot baza pe ei oricând am nevoie să rezolv o problemă cu produsul achiziționat de la ei și că relația noastră nu se va încheia în momentul în care eu am produsul și ei banii. Iar Strada IT îmi oferă siguranța asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *