Știrile zilei: 21.11.2013

Astăzi e o zi plină de zile: Ziua Internațională a Salutului, Ziua Internațională a a Televiziunii și Ziua Internațională a Filosofiei. Nici nu vă salut !

Avem un nou transfer între televiziuni: Andreea Crețulescu trece de la Realitatea la RTV. NU știu cât de reușit este acest transfer pentru ea, dar na, ce nu facem noi pentru bani.

Dacă aveți timp și bani, mergeți sâmbătă, 23 noiembrie, la Muzeul Satului, unde, între orele 10 – 16 se ține Festivalul Dulceții și al Sezătorii.

andreeacretulescu

4 thoughts on “Știrile zilei: 21.11.2013”

  1. Pe bune ? Pai oricum …era apropiata d e Ghita de cand era o singura ” realitatea ” ce aparinuse lui Vantu deci ceea c e ma mira este : d e ce n-a facut-o pana acum ? Poate c-o fi adevarata chestia aia ca multi nu si-am mai primit cam d e mult salariile pe la Realitatea Media si s-o fi saturat femeia . Este o realizatoare de exceptie , are si verb si cultura cat cuprinde spre deosebire d e multe din tutele alea d e pe acolo …culminand cu Corina Dragotescu ce …” emite ” din USA iar aia dela realitatea lui Ghita chiar au facut o achizitie de mare succes ! Ma mir iar ca n-a aterizat pe la antene …poate und e s-a prins ca alea sant pe duca imediat c e Voiculescu va fi nevoit sa se retraga “cativa ani ” din activitate .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *