Steroizii nu sunt o joacă !

Deşi asta ar putea crede foarte mulţi din tinerii din ziua de azi, care, fără pic de analiză, de pregătire sau de consult, aleg să se îndoape cu steroizi, crezând că astfel realizează un corp bine făcut şi par mai puternici decât sunt în realitate.

E plină mass media de pretutindeni cu exemple de oameni care regretă şi acum momentul în care au ales să se încarce cu zeci de pastile tip steroid, crezând că astfel capă de nevoia efortului fizic şi în câteva momente sunt pe cale să arate precum Arnold sau Van Dame.

Sunt sute, mii de exemple de oameni mutilaţi din cauza unui consum incorect de steroizi, care imediat după ce au renunţat la a mai face sală sau antrenament profesional, au descoperit că şi-au mutilat corpul şi nu prea mai au şanse de a se recupera.

Lucrurile stau destul de simplu aici. Ai două opţiuni. cu sau fără steroizi. Ca în orice aspect al vieţii noastre, totul ţine de alegerea corectă. De cântărirea celor mai bune opţiuni. Dacă alegi fără, poţi avea şi aşa un corp frumos lucrat, de sportiv, de om care se preocupă de sănătatea sa.

Până la urmă, cu un regim sănătos şi cu activitate sportivă la un nivel decent, sunt atâtea exemple de oameni care îţi pot confirma că poţi trăi şi fără steroizi. Dacă totuşi alegi varianta cu steroizi, fă-o măcar cum trebuie, informându-te, alegând cele mai bune produse şi ţinând totul sub controlul tău şi al unui medic de specialitate.

Tocmai de aceea, eu salut existenţa unui site de profil, care să aibă consolidate toate informaţiile necesare şi de unde să poţi mereu să te informezi despre beneficiile acestor produse dar şi despre lucrurile negative pe care ele le aduc în viaţa celui care alege să le folosească. Şi chiar îl recomand cu încredere celor care vor să aibă toate detaliile înainte de a porni pe un drum anume.

steroizi

2 thoughts on “Steroizii nu sunt o joacă !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *