Stenogramele PNL – Crin, schimbăm şi noi şefii de la servicii?

E plină presa portocalie de stenograme de la ultima şedinţă a conducerii PNL, de vineri, 3 august.

Nimic deosebit în ele. Pur şi simplu discuţii ce ţin de bucătăria internă a partidului. Le puteţi citi aici, aici şi aici.

Alta este problema şi mi se pare destul de gravă: este cât se poate de evident că serviciile încă lucrează la comanda şi pentru Băsescu. Ori, dacă lucrurile stau chiar aşa, atunci cred că este de datoria preşedintelui interimar, Crin Antonescu, să pună capăt acestei situaţii ce ţine mai mult de o ţară aflată sub teroarea serviciilor.

Nu este posibil să ne fie atât de frică să luăm nişte decizii bune pentru ţară doar pentru că e posibil ca Merkel, de exemplu, să latre iar a tristeţe. Dacă USL mai întârzie mult să arate că se află la guvernare cu adevărat, toată simpatia publică se va transforma într-o mare dezamăgire.

Iar de aici la lucruri mult mai grave nu e decât un pas…

crin-antonescu-declaratii

9 thoughts on “Stenogramele PNL – Crin, schimbăm şi noi şefii de la servicii?”

 1. Am si io o intrebare de bun simt, zic: da’ de guvernat cind va apucati? Pe bune acum. E amuzant si circul, dar pina la un punct.

  1. @Stefan sunt intru totul de acord cu tine. Din pacate insa, circul va mai dura fix pana cand pleaca Basescu. Chiar daca nu iti place raspunsul meu..asta este…

 2. Pai nu prea are cum sa imi placa. Asta inseamna deja patru luni de nefacut nimic, dupa care urmeaza pregatirea alegerilor, deci iar nimic. Asta in cazul in care pleaca. Daca nu pleaca ce faceti, nu guvernati pentru ca nu a plecat?

  1. @Stefan nici mie nu imi place, dar observ ca aveti o placere aproape sadica sa vedeti problema doar intr-o parte. si sa il considerati pe Basescu un fel de virgina nevinovata. nu e corect, sorry.

  1. @Emil 7.5 milioane de romani au demonstrat pe 29 iulie ca au aceeasi grija fata de tara ca noi..de ce privesti lucrurile doar dintr-o singura directie?

 3. cum adica doar intr-o singura directie ? Privim din perspectiva unei tari suspendate. Intre timp a avut loc si o remaniere, desi oricum nu s-a realizat nimic. Si nici nu se va mai face ceva in urmatoarea perioada. Iar daca revine Basescu, USL nu poate coabita, deci iar blocaj pana in 2014, cand se va satura lumea. Pana atunci probabil o sa ramana doar pensionarii in tara, tocmai bine , electoratul PSD.

 4. Eu nu inteleg argumentatia astau cu ‘pana cand pleaca Basescu’. Ce l-a impiedicat pe tanarul presedinte PC sa-si vada de agricultura lui si sa ia masuri impotriva secetei? Basescu? .. exemplele pot continua..

  USL nu face altceva decat sa confirme, zi de zi, ceas de ceas, ca singurul motiv pentru care vor sa-l schimbe pe Basescu este ca sa-si scape coruptii de justitie. Cu ce sunt ei mai buni decat PDL in acest caz? De fapt, dupa cum s-a vazut, din PDL au migrat in USL tocmai cei care stiau ca vor avea in curand probleme cu justitia…

  1. @pehash pai tu esti la curent cu ce a facut ministrul agriculturii? sau crezi ca nu s-a luat nici o masura? si pe fiecare exemplu de al tau pot veni cu argumente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *