Steaua – Twente în şaisprezecimile Europa League

Belodedici a avut mână perfectă la tragerea la sorţi de azi. am scăpat pe rând de Manchester City, de Manchester United, pentru ca apoi, din mâna lui, să picăm cu unul dintre cei mai accesibili adversari: FC Twente.

Olandezii ne-au fost adversari şi în campania 2009 – 2010, când am remizat cu ei în ambele meciuri 0-0 la noi şi 1-1 la ei.

Avem şanse reale să mergem în optimile Europa League. Şi da, ca să nu las anti steliştilor plăcerea de a spune asta, am avut iarăşi noroc azi.

Dar norocul este al celor puternici !

PS: Dacă învingem Twente în şaisprezecimi, în optimi vom întâlni învingătoarea dintre Shalke şi Plzen. Semifinalele chiar nu par atât de departe…

1426799988_Steaua-Twente (1)

Articol publicat pe Digitalsport.ro

2 thoughts on “Steaua – Twente în şaisprezecimile Europa League”

  1. Ce dracu Iancule…vorbim sa n-adormim ?Pai ce Steaua mai este echipa pe care o stiam noi ? Mai este echipa care matura totul in cale si erau adversarii timorati numai la ideea ca au mech cu Steaua !Acum mai au echipa ? Pai aia doi …Costea, sau Tanase…aia sant deja din alt film frate!Si mai sti cati antrenori a schimbat Steaua anul asta ? Si poate poti sa-mi spuio si mie : ce performante { si mai ales cu cine } a facut Stan de cand e el ?Unde-i frate Stochitza , unde-i fratzioare Oli , unde-i mosule Walther Zenga ?Crede-ma …daca va reusii un egal sa zica bogdaproste!Cu cine fratioare cu Manchester ?United sau chiar “arabii” aia de la City…le inoada picioarele. Pacat de amaratul ala de Tatarusan….Cred ca este al treilea sau al patrulea portar cu mare TALENT pe care l-a avut vreodata Steaua. Si crede ca daca asta o spune un stelist….stie saracu { adica eu} ce spune. Ma plang si eu la tine ce dracu sa fac ?

    1. @Marian multi ma intreaba de ce mai tin cu Steaua asta, care, asa cum spui tu, nu mai reprezinta cu adevarat numele de Steaua…raspunsul e simplu..pentru ca eu voi fi stelist pana la moarte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *