Steaua – Otelul 5-0

:) dap…a fost o seara frumoasa…de mult nu am mai trait bucuria unei victorii la scor a baietilor nostri. Plus ca maniera de joc a fost una frumoasa, cu faze de atac bine construite, presiune pusa in permanenta pe adversar si parca mai putine greseli personale.

A fost si o seara a bornelor: Toja (foto) a marcat primul sa gol, Goian a inscris si el, am dat gol din penalty si am castigat la o diferenta ce nu s-a mai intalnit pe Ghencea din 2007. Plus deja constanta Kapetanos, cu golurile sale din final de meci:) .

Cu toata euforia unei victorii frumoase, sunt cateva aspecte care m-au intristat la acest meci:

– ruptura totala a stadionului (peluzele au uitat cum e sa canti pe Steaua sa se auda pana in Romana; tribunele sunt preocupate cu aplauzele oferite unui patron care parca a renascut precum pasarea Phoenix)

– comentariul sub orice jena oferit de GSP TV. Dupa ce ca, in continuare sunt milioane de oameni care nu reusesc sa vada in direct 99% din meciurile unei etape, dat fiind ca GSP TV nu a fost preluat in pachetul standard de catre marii operatori de cablu, comentariile cu tenta anti-steaua fac parte din registrul zilnic al acestei televiziuni. Imi pare rau pentru Andrei Vochin, un om de la care as avea de invatat atatea despre fotbal, dar care se complace in mediocritatea colegilor de comentariu.

Acum toate sunt trecut…urmeaza meciul cu Buzau…victoria chiar nu cred ca poate fi pusa sub semnul intrebarii…iar apoi.. El Clasico…Unicul Derby…Meciul Meciurilor…Dinamo vine in Infern..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *