Steaua libera…da, dar de voi, huligani betivi !!

O familie: tata, sotie si 2 copii. Un suporter de la tribuna a II-a. Si un drogat ordinar, o jigodie mana, care il loveste cu piciorul in fata pe suporterul de la tribuna, fara sa tina cont de copiii aflati la un singur pas…

Incerc sa imi imaginez ce o fi fost in sufletul acelor copilasi..si ma cuprinde ura fata de canaliile care vor sa confiste pana si bucuria noastra de avedea un meci alaturi de familie..

Da, Steaua are mare nevoie ca la un moment dat sa fie libera de Becali..Dar mai mult ca oricand, echipa asta frumoasa, echipa care mi-a bucurat inima si m-a facut sa o iubesc de cand eram mic, are nevoie sa se elibereze de voi: betivii ordinari, drogati imputiti, scarbe ale societatii.

One thought on “Steaua libera…da, dar de voi, huligani betivi !!”

  1. Habar nu ai ce guri bogate aveau aia de la T2 pe tot parcusul meciului dat fiind ca ciobi era injurat de catre tot sudul…oricum cei care si-au “luat-o” habar nu aveau de gaura din gard pe unde au intrat “huliganii drogati si betivi” asa ca va puteti de seama cate perechi de pantofi au tocit ei venind la meciuri.
    Nu sunt deacord cu ce au facut dar cand cineva te injura si tot meciul te “imbie” vi sa te bati cu el oare ce e de facut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *