Steaua, adversari accesibili în grupele Ligii Campionilor !

Şi a venit şi momentul tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor 2013 – 2014.

Grupa Stelei este formată din: Chelsea, Schalke şi Basel. O grupă pe care eu, consideraţi-mă nebun. o consider accesibilă.

Acum, nu rămâne decât să umplem Naţional Arena şi să ne conducem băieţii spre primăvara europeană !

grupeliga

3 thoughts on “Steaua, adversari accesibili în grupele Ligii Campionilor !”

  1. Esti nebun de legat … si de bagat direct la camera de electrosocuri !!!! De cand Chelsea ti se pare o ” accesibilitate ” pentru oricine darmite pentru Steaua ? Iar la aia de la Schalke 04 multe echipe cu pretentii si-au rupt coltii …ce dracu’ Iancule chiar ai uitat asta ? Cat despre ” sa ne conducem baietii “…ai uitat ca-i vorba despre fotbalisti profesionisti si ca de f apt este vorba despre ” baietii ‘ lui Gigi , ” baieti ” care in caz de victorie sau de egal ai vor baga acestuia in buzunare …. purcoi de gologani ? Iar asta ti-o spune un stelist …ce-i stelist de aproximativ ….50 de ani fara exagerare , deci stelist adevarat nu facut la ultima ploaie ! 8)

    1. @marian pe Chelsea am batut-o chiar anul asta. Cu Schalche am facut egal, iar Basel a fost invinsa de 2 ori de CFR

  2. Acel meci a fost alta gasca in alta traista Iancule si chiar ma mir ca tu un stelist pur sange nu vrei sa recunosti evidenta ! Ai aflat cumva ” pe surse ” cum ca Roman Abramovici n-ar mai fi big boss man la Chelsea ? Aceasta chiar ar fi o stire bomba !!! Sti ca salariul cel mai amarat pe care-l primeste anual un jucator al lui Abramovici este echivalent cu bugetul echipei Steaua pe minim sase luni ??? Ce dracu frate Iancule …vorbim doar ca ne place sa ne auzim vorbind ? FIreste ca …mi-ar place al dracului de mult sa -i gaurim pe “baietii ” lui Abramovici insa….intre a vrea si a se putea …este mare diferenta fratele meu , trebuie s-o recunosti fie ca-ti place fie ca nu !!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *