Stăpânul Inelelor – e-ring.ro

Desi au foarte multe optiuni la dispozitie cand vine vorba de cumpararea unui inel de logodna, majoritatea oamenilor prefera in mod clar cateva tipuri de modele. Si exista un motiv foarte bun pentru asta: aceste modele clasice si-au castigat locul si notorietatea de-a lungul timpului. Asadar, daca nu ai idee ce gusturi are logodnica ta, alegand una dintre variantele de mai jos, este foarte putin probabil sa dai gres.

1) Inelul de logodna solitar

De departe cele mai indragite si cunoscute modele de inele de logodna sunt cele solitare, cu un singur diamant central, de obicei montat in 4 sau 6 gherute. Acest tip de montura a fost prima data popularizat de Tiffany & Co in 1886, cand modelele cu un singur diamant montat in 6 gherute s-au vandut sub marca inregistrata de “montura Tiffany”. Rezistente si usor de purtat, oamenii le-au indragit imediat si de atunci au ramas simbolul de neegalat al logodnei.

2) Inelul de logodna cu diamante laterale pe sina

Daca vrei ceva mai opulent decat un solitar, poti alege un inel de logodna cu sina batuta in diamante. Stralucitoare din orice punct le privesti, aceste inele sunt indragite de toata lumea. Ca pret, sunt insa ceva mai scumpe decat solitarele.

3) Inelul de logodna cu 3 diamante

De ce sa ai un singur diamant cand poti avea… trei ? Desi nu sunt atat de comune ca inelele de logodna solitare, inelele cu 3 diamante castiga din ce in ce mai multa popularitate. Atentia este indreptata tot asupra pietrei centrale, care iese cel mai mult in evidenta, pentru ca de obicei este semnificativ mai mare mai mare. Diamantele laterale pot avea sau nu aceeasi forma cu diamantul central. De obicei se aleg forme care se potrivesc armonios intre ele.

4) Inelul de logodna cu diamante de jur imprejurul pietrei centrale

image

Conceptul din spatele acestui inel de logodna este destul de vechi, dar modelul este tot timpul reinventat si actualizat de bijutieri, astfel ca acest tip de inel este din nou la moda. Diamantele mai mici din jurul pietrei centrale poarta numele de „anturaj”, si ajuta diamantul central sa para mai mare, iar inelul per total, mai luxos.

Acestea sunt cele mai des cumparate modele de inele de logodna, si in caz ca nu ai nici cea mai vaga idee ce prefera logodnica ta, si nici tu nu stii de unde sa incepi, daca alegi unul dintre ele, cumpărându-l de la www.e-ring.ro, aproape sigur ii va placea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.