15 thoughts on “Șova: ”Suntem o adunare de infractori și incompetenți și ne asumăm asta””

 1. A dat Dumnezeu sa recunoasca un politician ADEVARUL pe care doar al banuiam !!!!!!!!!!!!! Unde sa scriu asta deoarece merita scrisa cu litere de aur daca s-ar putea chiar pe frontispiciul Parlamentului !!!!!!!!!!!!!!!! 8)

 2. @ Ionut

  Iti scriu aici, ca tot vorbesti de politicieni:

  http://ampress.ro/stiri/saftoiu-i-a-convins-pe-senatorii-din-comisia-de-resort-creste-taxa-tv-vezi-despre-ce-suma-e-vorba/

  Multumesc pnl… Eh… ce o sa o beliti voi daca e sa continuati asa… Eu am doar 1 vot (+ cateva ale celor care asculta ce spun ;) :D ), dar deja ma gandesc sa votez cu pdl la europarlamentare. In primul rand sa o trag pnl-ului pentru cacaturile astea si-n al doilea rand sa i-o trag lui base, daca pdl merge singur in alegeri.

  1. @nevermind Comunicat de presă al PNL privitor la cota unică

   În urma speculaţiilor apărute în presă care privesc mărirea cotei unice de la 16% la 22% şi reducerea TVA de la 24% la 22%, Partidul Naţional Liberal face următoarele clarificări:

   La nivelul conducerii USL a avut loc o discuție informală, în perspectiva construcției bugetului pe 2014, în ceea ce privește creșterea veniturilor.

   Măsurile invocate nu sunt cuprinse în prevederile programului de guvernare, iar PNL rămâne consecvent angajamentelor făcute prin acest document de bază al guvernului USL, aprobat de Parlamentul României.

   PNL nu susține și nu va susține orice măsura de creștere a cotei unice de 16%.

   24 octombrie 2013

   Daniel Chiţoiu, vicepreşedinte PNL, ministru al Finanţelor, vice prim-ministru

 3. @ Ionut

  Stii cat ma incalzeste asta? Deloc. Aici sunteti la colt si nu puteti spune altceva, ca v-ar beli pdl-ul. Dar, chiar si asa, nu m-ar mira sa creasca cu toata “opozitia” lui chitoiu. Da, stiu… o sa veniti sa spuneti ca voi v-ati opus… ihi… :D

 4. Si daca PNL n-o va sustine cresterea cotei unice ….PSD-ul se va destrama in bucati ? Ai uitat ca doar datorita lor si unei conjucturi PNL-ul se afla azi la guvernare ….ca sa aiba de ce-l injura alegatorii maine ? Inca mai stati lipiti d e basanaul lui Ponta deoarece v-a facut promisiunea dormitorului de la Cotroceni pentru gargaragiul asta de Antonescu , ce-o mai dai dupa cires ?!?

  1. @marian sa nu uitam ca la momentul formarii USL, PSD nu era chiar pe cai atat de mari. Si sa ne mai uitam si la rezultatele din alegeri. PSD nu este cel pe care il dau sondajele pupatorilor in dos de la casele de sondaje.

 5. @ Ionut

  Intra pe dracu’. De la psd ma astept la multe. De ce crezi ca va injur pe voi mai tare? Pai voi nu trebuie sa achiesati la ideile de rahat ale psd, ca veniti cu unele proprii si “liberale” – vezi cod rutier, taxa tv, etc. Ti-am zis mai sus ce voturi in botic riscati.

 6. Da ma: si i-ati facut voi PNL-ul mari ! Acum li s-au umflat paduchi-n cap si voi , in loc sa le-o trageti peste bot asa cum ar merita ….stati precum ala de la Hamangia !!! Pe bune acum ,Nevermind are saracu drepate ca de obicei si chiar nu trebuie sa te superi : voi liberalii ati avut vreo idee liberala pur sange , pe care s-o aplicati ? Asta in afara redifuzarii filmului cu Eugen Nicolaescu in rol de ministru al Sanatatii …. 8)

  1. @marian daca ne uitam la performanta guvernarii, nu, nu cred ca vreo idee liberala buna a fost aplicata. Din pacate

 7. @ Ionut

  Din iulie 2013 a devenit obligatoriu sa ai certificat energetic pentru a putea vinde sau inchiria. INDIFERENT de VOINTA partilor. Pana sa modifice labagii de usl-isti, atat timp cat partile stiau si acceptau, era ok. sa mai detaliez liberalismul din modificare?

Leave a Reply

Your email address will not be published.