Sondaj INSCOP – interesul național e mic, cât pragul electoral de mic

Cifrele ultimul sondaj INSCOP nu sunt deloc spectaculoase, în sensul că nu apar modificări spectaculoase. PNL continuă să scadă, din păcate. Cu un procent asemănător scade și PSD. În fapt, dacă ne uităm atent, ne apropiem de re-așezarea apelor de dinainte de momentul alegerilor prezidențiale de anul trecut. În sensul că PSD se reîntoarce în bazinul său electoral. E de urmărit să vedem cât mai pierde PNL din tot ce i-a adus victoria lui Iohannis.

Cu adevărat demnă de luat în seamă este apariția de sine stătătoare a UNPR. Una care confirmă, cu durere în suflet pentru generalul Izmană, că acest balon este doar un partiduleț mic. Cam de 5%. Astfel că sunt și ei conștienți că doar alături de PSD pot spera să mai obțină ceva la fel de consistent ca până acum.

M10, PMP, ALDE – astea nu există.

 

sondajinscop

4 thoughts on “Sondaj INSCOP – interesul național e mic, cât pragul electoral de mic”

  1. Cum sa nu scada daca psd face legi proaste iar pnl nu gaseste solutii pentru indreptarea acestor legi.Minciunile nu inlocuiesc decit pentru o perioada scurta banii si resursele materiale din economie .Populatia s-a saturat sa fie reformata la infinit.poporul.Romanii au inceput sa fie schirbiti de schimbarea legilor in fiecare an .Legile ar trebui achimbate cit se poate de rar pentru a da o predictibilitate economiei la modul general si vietii personale in particular.Daca s-ar intimpla asta probabil ca atit psd cit si pnl ar creste in sondaje pentru binele nostru al tutor.ex lege proasta -noul cod fiscal-care nu are cum sa placa populatiei.

    1. @MARIAN stii ce nu vad eu? O reactive a poporului asta plictisit. E ca si cand e violat si tace, zicand in gandul sau: “hai ca termina repede”

  2. Iancule , astia de la INSCOP s-au dilit la cap ??? Cum dracu sa aiba PNL 45% mai ales ca si copii de la grupele pregatitoare stiu precis ca-i vorba despre PDL de fapt …adica aia care-au sprijinit ticalosiile facute timp de zece ani de Basescu si gashca lui ??? Chiar iti pare ca Alina Gorghiu este pionul principal…chiar crezi ca Alina Gorghiu este Regina pe aceasta tabla de sah politicianist ? Cati liberali autentici mai exista sau au existat prin PNL …in afara lui Radu Campeanu sau a lui Ionescu Quintus ? 99% dintre reinfiintatul PNL de dupa ’89 erau membri ai PCR , aia acre dadusera si Regele si Regina si continuau partida cu…Nebunii ! In acest caz nebunul este Vasile Blaga { si mai exista suficienti nebuni in spatele sau , Catalin Predoiu fiind doar unul dintre ei } iar madamme Gorghiu fiind doar pe post de…cel mult pion de sacrificiu 8) . PSD-ul ….38% ??? Da-i in ma-sa , cine poate crede o asa gogomanie ? Poate…vreo 25% si asta cu mare larghetze !!!!! Da’ PRM…de unde dracu au mai aparut si astia ? Nu murise Vadim { chiar inainte de-a muri fizic } si ” partidul ” odata cu el ? Cne le este sef acum ? Cumva papagalul ala de Ghitza Funar ? De fapt …mai exista PRM ???

    1. @marian stim amandoi ca sondajele nu prea mai au nicio doza de credibilitate, dar asta spun oamenii cand sunt intrebati. Ne putem face macar o idee, luand in calcul si marja de eroare vazuta la alegerile precedente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.