Sondaj IMAS – USL 60%, ARD şi PPDD au 15%

Dacă până şi institutul de sondaj preferată de băsişti renunţă la minciuni şi confirmă un scor de 60% pentru USL, mulţi s-ar putea grăbi să spună că victoria este clară.

Eu zic să nu ne grăbim. Avem de foarte mult timp lecţia sondajelor şi a diferenţelor pe care acestea le au faţă de voturile finale.

Plus că nici vremea nu pare a fi prielnică pentru ziua alegerilor.

Este cât se poate de clar că victoria în aceste alegeri stă doar în mâna noastră. Trebuie doar să ieşim la vot. Nu avem nicio scuză dacă facem altfel !

USL: 60,5%
ARD: 14,9%
PPDD: 14,9%
UDMR: 6,2%

Uniunea-social-liberala PS: Mâine primim şi ultimul sondaj înainte de alegeri, de la CCSB.

6 thoughts on “Sondaj IMAS – USL 60%, ARD şi PPDD au 15%”

  1. Pai cam indiferent ce sondaj vei primii maine de la CCSB finalul este de prevazut :USLASII….VOR CASTIGA DETASAT ! Poate sa-si bage Dracu’ coada { nu zic …”altcineva “, ca nu cred ca-si vor permite , desi….dupa figura cu referendumm-ul te poti astepta cam la orice, fereasca Dumnezeu! } si ” pe ultima suta” sa se mai intample ” ceva “…vre-o nenorocire , cataclism , { ca parca prea s-au inmultit cutremurele prin zona} sau sa dea vre-o ninsoare si s-o aseze de 5 metri pana pe 9 Decembrie …{desii ma indoiesc },de asa maniera incat sa nu iasa MACAR 60% dintre alegatori si sa incerce sa-l mature pe Basescu si gasca lui securista de prin fruntea tarii . Repet : nici cu ” astialalti ” nu- mi este rusine dar….m-am saturat intr-atat de jigodiile astea portocali incat…ma gandesc ca or mai fi si oameni cu bun simt in tara asta de rahat care sa doreasca NEAAPARAT SCHIMBAREA .Chiar as da orice sa-i vad mutra lui Basescu ,Luni dupa ce …In caz de refuz de al desemna pe Ponta { la cate balbe a facut Micul Titulescu de cand a fost desemnat Prim Ministru…} sa urmeze fara discutie suspendarea insa….suspendare deasupra Pamantului la 2m….exact precum amaratul ala de Sadamm Husein si daca se poate transmisa in direct la TV …eventual comentatori sa fie Rodica Culcer si Andreea Pora 8)

  2. 48-49%….poate chiar mai putini .Oamenii s-au scarbit de INTREAGA “clasa politica ” insa, daca astia 48-49% vor vota macar 75% dintre ei cu uslasi…atunci ….”E bine , e bine , e foarte bine ” vorba cantecului { cu acelasi nume } interpretat prin anii’80 de Mirabela Dauer ! 8)

  3. frumoase cifre. numai ca, dupa o zi de lalaiala, imas si europa fm s-au gandit sa dea cifre complete, si sa precizeze clar ca procentele alea sunt la o prezenta de 85%. la o prezenta estimata de 45% (iar duminica ploua si ninge, asa ca si asta e optimista), usl are 52%

    1. @berenger daca au facut asta, sunt si mai dobitoci. Nu se face nicio estimare cu prezenta la vot mai mare de 50%. Niciunul din institute nu a facut asta pana acum, pentru ca s-ar face de cacao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *