Sondaj – Cu cine veți vota pentru funcția de Primar al Bucureștiului?

Suntem la doar 3 săptămâni de începutul campaniei electorale. Nu cred că mai pot apărea schimbări majore în ceea ce privește numele candidaților. Nici în ceea ce îi privește pe cei pe care îi știm deja (doar dacă nu mai face PNL vreo boacănă), nici în ceea ce îi privește pe cei care vor intra în cursă pe ultima sută de metri. Și aici i-am băgat pe Tăriceanu și Băsescu.

Așa că hai să vedem cum arată opțiunile voastre la acest moment.

Cu cine veți vota, la alegerile din 5 iunie, pentru funcția de Primar al Bucureștiului?

View Results

Loading ... Loading ...

fireabasescu

13 thoughts on “Sondaj – Cu cine veți vota pentru funcția de Primar al Bucureștiului?”

      1. Pai atunci nu era mai bine daca o puneai pe Alina Gorghiu intr-o fotografie nud dar , din urma cu vreo sapte-opt luni si , sa vezi cati s-ar fi repezit s-o…” voteze ” de te-ar fi mirat si pe tine rezultatul ?! 8)

  1. Cum toti joaca dupa cum cinta onor UE ……bine nu o sa fie .Avem de ales intre toaletele doamnei Firea ,smecheria lui Basescu,golania lui Vanghelie,spiritul” revolutionar ”al lui Marian Munteanu si talentul pentru motoare al lui Tariceanu.Nicusor Dan si Ciprian Ciucu sunt noi nu stiu mare lucru despre ei.Cred ca esti de acord cu mine ca nu vor anula legile rele pentru popor .Probabil ca vor mari impozitele si taxele si mai probabil ca vor adauga altele noi.In rest mizerie si saracie pentru bucuresteni.Ce la tine in oras este altfel?.Da or sa treaca si alegerile …..si o sa o luam iarasi de la capat.

  2. PNL deja a facut o ” boacana ” prezentandu-l pe Marian Munteanu drept candidat . Ca asta a fost atat d e fraier incat sa se bage in mocirla voastra..asta-i deja alta treaba insa , sunt al dracului d e curios ce va veti face daca Munteanu …va va da cu flit pe ultima suta d e metrii ???

  3. Iancule , la Vanghelie …chiar m-asteptam sa primeasca VOTURI frate -chiar si-n ” sondajul ” tau – ca-s destui tigani in Bucuresti { unul a fost inmormanta ieri cu mare fast } insa , sa-l pui pe Marian Munteanu la 35-36 % cota , este o aberatie ! Ce-ai facut , ai luat d e la Orban si de la Nicusor Dan si … l-ai cadorisit pe Munteanu ??? Iar moldoveanca aia de Firea-Pandele…aia are IN TOATE SONDAJELE , INDIFERENT DE CINE-S FACUTE …peste 40% adica mai mult decat scorul partidului . Ci-n te puse Iancule sa-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala , ca sa nu mai zic unde nu te pricepi ??? 8)

    1. @Marian la finalul sondajului voi pune la dispozitie toate ipurile care au votat, oricui va dori sa le verifice. Nu am manipulat in nici un fel voturile, fiecare persoana are dreptul sa voteze o singura data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *