Soluții clasice și mai puțin clasice pentru disfuncțiile sexuale

Orice bărbat se lovește, mai devreme sau mai târziu, de anumite probleme legate de potență ori de erecție. În zilele noastre, însă, acestea nu prea se mai pot numi probleme. Industria erotică s-a dezvoltat atât de mult încât acum poți găsi, în orice sex shop, pastile sau diferite produse care te fac să uiți rapid de disfuncțiile sexuale.

În general, aceste disfuncții constau în ejacularea precoce sau în întârzierea ejaculării, dificultăți de obținere a erecției, tulburări erectile în timpul actului sexual sau probleme privind lungimea ori grosimea penisului.

Foarte mulți bărbați ajung să-și piardă încrederea în propriile performanțe sexuale din cauza unor astfel de probleme, până descoperă că o simplă vizită la magazinul erotic le poate schimba viața sexuală! Mai mult, pentru confidențialitate maximă, se poate apela la un sex shop online și cu doar câteva click-uri scapi de orice problemă.

Cele mai cunoscute soluții: pastilele

Cele mai populare soluții pentru problemele bărbaților legate de potență sau de erecție sunt pastilele. Începând cu apariția pe piață a celebrei „pilule albastre”, producătorii farmaceutici au lansat numeroase alte produse cu același efect: oferirea unei erecții rapide, în mai puțin de o oră de la administrare, care să dureze și până la 3-4 zile.

Gamele acestor tipuri de pastile sunt atât de variate încât se găsesc suficiente opțiuni pentru toată lumea. Inclusiv din punct de vedere al ingredientelor folosite, produsele sunt împărțite în mai multe categorii, astfel că există și pastile pentru potență 100% naturale, concepute din plante.

De asemenea, tot în categoria soluțiilor clasice se găsesc și cremele pentru mărirea penisului, la fel de apreciate și ele de către bărbații care le-au încercat.

Soluțiile mai puțin clasice: straponul și masturbatorul

În afară de pilule și creme, bărbații care se confruntă cu probleme în dormitor pot apela și la alt tip de soluții, unele mai „picante”, ce-i drept. Mă refer la diferitele jucării sexuale care pot ajuta, de exemplu, la dotarea penisului cu o mărime și o grosime mai generoase. Pentru asta poate fi folosit un strapon cu vibrații – un accesoriu deosebit de interesant, pe care cel mai probabil îl știi din cele mai deocheate scene ale filmelor pentru adulți.

Și chiar dacă îl știi de prin filme, asta nu înseamnă că nu îl poți încerca și tu. În cele din urmă ce poate fi rău? Cu siguranță, orice femeie are o fantezie legată de un penis ca-n filme, așa că nu ezita să întorci aceste probleme, cu care te confrunți din punct de vedere sexual, în favoarea ta și a partenerei tale.

Mai mult, straponul este și simplu de folosit, prinzându-se în jurul taliei cu ajutorul unui ham elastic, ce poate fi ajustat.

Pe de altă parte, mai există și masturbatoare. Acestea sunt de ajutor pentru cei care întâmpină probleme cu erecția, fiind special concepute pentru producerea acesteia.

Masturbatorul probabil că este cel mai bun dispozitiv inventat pentru așa ceva și este și ușor de utilizat, fiind, de fapt, un fel de scoică în care se introduce penisul și, cu ajutorul unor programe de vibrații, obții erecție garantat, în numai câteva minute.

2 thoughts on “Soluții clasice și mai puțin clasice pentru disfuncțiile sexuale”

  1. Căutam pe Internet posibilitaea de a-mi mari penisul de mai mulţi ani. Am încercat exerciţii care nu au mers, am cumpărat pompe şi chiar mi-am permis să îmi pun un extensor. Rezultatul? Zero – eh, uneori, pentru o vreme dimensiunea era mai mare, dar după un timp revenea la normal. Cu vârsta, m-am conformat că 14 cm este tot ceea ce pot avea. Îmi amintesc că vorbeam cu medicul despre mărirea penisului printr-o operaţie chirurgicală şi m-a întrebat dacă am încercat Titan Gel care are numai păreri bune pe forumuri – i-am răspuns că nu cumpărasem niciodată vreun supliment de tipul ăsta, dar mă convinsese. Compoziţia lui Titan Gel este genială, şi ceea ce am văzut după 4 săptămâni a întrecut orice vis. Pot spune că am primit un nou penis de la soartă. Total diferit, gros şi luuung. Eram surprins, dar foarte recunoscător atât producătorului, cât şi medicului care îmi recomandase această soluţie. http://recinziireale.com/titan-gel-romania-parerile-si-comentariile-celor-care-au-folosit-remediul.html

  2. TITAN GEL = TEAPA CURATA, COMENTARIILE SUNT POSTATE DE VANZATOR, LA NIMENI… DAR ABSOLUT NIMENI NU A AVUT NICI UN EFECT!!! AR TREBUI DATI PE MANA POLITIEI PENTRU INSELACIUNE LA SCARA MARE. MII DE ROMANI AU FOST PACALITI DE TITAN GEL = PACALEALA CURATA, ATENTIE NU VA LASATI PROSTITI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.