Soluții Awe Compactors pentru managementul deșeurilor: rotocompactoare și presscontainere deșeuri


Deșeurile menajere și deșeurile reciclabile reprezintă principala preocupare a reprezentanților companiei Awe Compactors care oferă persoanelor interesate posibilitatea de a investi în dispozitive special concepute pentru a gestiona mult mai bine depozitarea și eliminarea deșeurilor.

Aceste soluții vin sub formă unor rotocompactoare și sub formă unor presscontainere pentru deșeurile menajere și reciclabile care au diferite funcții menite să păstreze curățenia și să protejeze mediul înconjurător.

Ce avantaje oferă rotocompactoarele din oferta companiei Awe Compactors?

Rotocompactoarele sunt dispozitive menite compactării deșeurilor menajere, dar și reciclabile precum hârtie, carton și plastic. Aceste dispozitive permit alimentare continuă a deșeurilor, chiar în timp ce mașina este în funcțiune, fără a pune în pericol viață și siguranță operatorului. Ceea ce înseamnă că deșeurile nu trebuie depozitate sau adunate înainte de a fi introduse în rotocompactor.

Aceste dispozitive sunt ușor de utilizat și pot fi puse în funcțiune de orice persoană, fără a avea nevoie de un trainig special sau de cunoștințe în acest sens. Aceste produse au un nivel de zgomot scăzut în timpul operării și costuri de mentenanță mici.

Pentru a menține un loc de muncă extrem de curat, clienții trebuie să ia în calcul varianta achiziționării unui rotocompactor de deșeuri, care poate fi așezat chiar și în locul în care sunt generate deșeurile, care sunt ideale pentru alimentare continuă pe jgheab sau curele transportatoare și care facilitează mânuirea ușoară a deșeurilor compactate.

De câte tipuri sunt presele de balotat și ce caracteristici are fiecare

Presele de balotat deșeuri sunt dispozitive ideale pentru a reduce volumul deșeurilor până la 90% și pentru a reduce costurile unei afaceri. Aceste modele performanțe de preșe balotat deșeuri sunt dispozitive disponibile în diverse modele, pentru spații mai mici sau mai mari, în funcție de tipurile de deșeuri.

Presele de balotat deșeuri pot fi mici, medii sau mari,  în funcție de spațiul în care vor fi ampalsate. Presele de balotat deșeuri pot produce baloți compactati foarte mici, dar și de volum mediu sau foarte mari. Presele de balotat butoaie metalice au un raport de compactare mare, au o camera de presare complet închisă ce asigura un nivel înalt de siguranță și au un tanc ce colectează uleiul.

Pe de altă parte, cele mai des achiziționate preșe de balotat sunt cele pentru PET-uri, capabile să ușureze muncă utilizatorilor rapid și eficient, având o capacitate mare de compactare și un mecanism de perforare care elimina capacele de la sticlele PET înaintea procesului de balotare. Presele PET-uri sunt destinate spațiilor reduse și baloteaza eseurile în mai puțîn de un minut.

Celelalte modele de preșe de balotat sunt cele orizontale și presele de dezmembrat cauciucuri. Procesul de dezmembrare cauciucuri se face în câteva zeci de secunde, grație sistemului hidraulic foarte puternic, preș conține o cantitate foarte mare de ulei pentru a preveni încălzirea și are o structura solidă și o fiabilitate mare, fiind necesară mentenanță scăzută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.