Solidaritatea bloggerilor în mizerie

Pai, doar nu credeaţi că în blogosferă e altfel decât în viaţa de zi cu zi din România.

Se ia cazul specific al lui Cetin Ame…marele blogger arhi. Omul a fost pur şi simplu de cacao săptămâna asta. Ştiţi cu toţii povestea cu suspendarea emisiunii lui Badea.

Pentru că mie mi se pare de neiertat şi josnic ceea ce s-a întâmplat, am continuat şi voi continua să scriu pe tema asta. Şi aici şi pe twitter şi pe facebook. Pentru că nu mi se pare corect să tac.

Dar haideţi să vă întreb ceva…ia ziceţi voi câte rânduri aţi citit despre această situaţie la “cei mai importanţi bloggeri”pe care păşunea românească i-a dat? Niciunul, logic…

Raţionamentul e simplu: de ce să se certe Chinezu cu Arhi…să îi spună că a fost penibil şi că ar trebui să îşi ceară scuze pentru faza asta. Sau când vreodată îl veţi vedea voi pe Piticu certându-se cu bunul lui amic de posturi comandate?

Un răspuns şi mai clar l-am primit aseară de la o persoană dragă mie: “Tu îl cunoşti pe Arhi? Ştii cum e în viaţa reală? Nu zice nimeni nimic tocmai pentru că toţi blogerii importanţi îl cunosc şi ştiu că nu ar face aşa ceva. Cred că lui îi pare cel mai rău”…emoţionant, nu?

Dar..de curiozitate, aţi văzut cumva la el pe blog un post în care să îşi ceară scuze că a fost idiot?

2 thoughts on “Solidaritatea bloggerilor în mizerie”

  1. pai cu tine ma cert, mah? ce rationament de tolomac e asta?
    hai ca m-ai enervat
    lasa-ma sa raman io cu papagali de astia ca arhi si inalta-te tu in sferele celeste ale blogosferei
    iti urez succes
    ca asa e in viata, unii isi ureaza succes si altii chiar il fac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *