Soldatul Gigi părăseşte PNL

Zi tristă pentru războinicul luminii, al lui Pamfile şi, mai nou, salvatorul lui Ruby.

Crin Antonescu tocmai ce i-a comunicat că abia peste 2 ani se poate vorbi despre posibilitatea obţinerii unei funcţii de conducere în PNL.

Ca atare, Jiji, cel mai liberal oier va părăsi PNL şi va ajunge, cel mai probabil, acolo unde se simte cel mai bine, în grupul PPDD:

Încep să respir din nou aer curat prin PNL.

gigi

10 thoughts on “Soldatul Gigi părăseşte PNL”

  1. Eu cred ca altu-i planul.Gigi nu se va duce la PPDD,ci va fura parlamentari de la ei pentru a-si face grup propriu.Nu mai tineti minte ca el zicea ca poate sa aduca oricand minim 10 parlamentari PPDD!
    PS:Bineinteles ca toate acestea se vor petrece doar daca Gigi va scapa de spectrul puscariei.Sa nu uitam ca pe 11 se va da sentinta finala in dosarul rapirii de catre Becali a celor ce i-au furat masina.

    1. @cristi nu sunt genul care sa ii doreasca cuiva raul, dar Becali sper sa petreaca macar 1 an pe la racorica. Sa se linisteasca definitiv.

  2. Gigi…” jucator liber de contract ” ? Este doar o petarda iar acest lucru a fost dovedit . Chiar el a declarat ca deocamdata…nu se pune problema iesirii din PNL .Nu cred ca ” baciul …machidonean ” va parasii PNL-ul prea curand ci ..mai degraba va cauta sa-si consolideze pozitia in partid si-n Parlament , abia dupa aceea se va dezlipii el si…PNG-ul sau de liberali .

  3. Unde-ti e mila crestineasca Iancule !!! Ai uitat porunca a doua data de Isus :iubeste-i si pe cei ce-ti fac rau !?

  4. @Marian

    Eh… si cu tine. A vazut ca popii nostri pe care-i admira si apara nu fac chiar cum scrie la carte si a luat exemplu. Se cheama varianta de interpretare bisericeasca :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *