Șoc și groază: GSP și Prosport o eutanasiază mediatic pe Prodanca

Iată ce scriu, printre lacrimi, cele două mari ziare de sport:

”Prosport și Gazeta Sporturilor consideră că vulgaritatea discursului public al acestui personaj a ajuns într-un punct insuportabil. Indiferent ce va spune şi ce va face, pentru noi nu mai există!
De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre ea. Numelui ei îi rămân suficiente zone publice unde să se dea în stambă.”

Buun. Trec peste faptul că nu cred în declarațiile astea. La fel au zis și de Gigi Becali și după două zile, erau din nou la poarta Palatului, doar doar îi bagă seful în seamă.

Plus că, așa țață cum este ea, Ana Maria Prodan este tot un produs al media românești. Degea dispare de pe Pro Sport și GSP, dacă are oricând loc la Antena 1, Antena 2, Realitatea, RTV, Etno (ce să-i faci, Horică) și alte multe posturi tv.

Plus că, nu gura cred că este cel mai mare rău al Prodancei. Ci faptul că, nu știu câți conștientizează asta, dar femeia asta are practic la picioarele ei fotbalul românesc.

Ana-Maria-Prodan

Și să nu uităm altceva, că în ritmul ăsta și dacă cu adevărat ar fi preocupați de sănătatea morală a cititorilor, Gazeta și Prosport ar trebui să îi interzică pe toți din fotbalul de la noi.

7 thoughts on “Șoc și groază: GSP și Prosport o eutanasiază mediatic pe Prodanca”

  1. Eu tot nu pot pricepe cum dracu s-a lipit curvistina asta d e Reghemcamf care era totusi un tip serios si care avea orece principii ….mai ales din familie .Mare minune de n-o vom vedea maine poimaine la sefia Ligii in locul lui Mitica sau chiar in locul lui Mircea Sandu si nu pentru ca are fotbalul la picioare ci pentru ce are …intre picioare ! 8) Cu poza asta te-ai depasit pe tine insuti Iancule , material serios de laba ….felicitari ! 8)

    1. @anunturi nu e chiar asa. avem femei implicate in diverse activitati ce tin de fotbal: arbitraj, agente de jucatori, medici

    1. @decoratiuni pai are sub contract aproape toti jucatorii de la steaua. ce zici, o fi bine pentru ea? si nu vorbim numai de ei…

  2. Cat de cretin esti. Ce are sula cu prefectura? Daca lucrezi la un patron interlop, esti tu? Daca lucrezi la Politie, dar tu speli Wc-uri, si vreo trecere? Inainte de toate, femeia asta este afacerista si probabil ca invidia si neputina te face sa afirmi ceea ce ai afirmat. Daca nu poti sa o lingi…zici ca este acra

Leave a Reply

Your email address will not be published.