Şoc – Mircea Dinescu, peşte pentru Elena Udrea

Într-o ediţie de colecţie a emisiunii “Lacrimi şi Curve”, varianta ne-ortodoxă a faimosului restaurant al poetului, “Lacrimi şi Sfinţi”, Mircea Dinescu a gătit peşte pentru Elena Udrea.

Aceasta a declarat extaziată: “E prima dată când interacţionez şi altfel cu un peşte”

udredinescu Sursă foto: evz.ro

10 thoughts on “Şoc – Mircea Dinescu, peşte pentru Elena Udrea”

  1. Cand am citit titlul postarii…chiar am fost …socat { ?} :ban: .Nu ca n-ar fi ceva posibil …dar asa un titlu poate da idei si domnului Cocos :o ogle: { sigur n-a pus-o in practica ? } si mai ales lui Dinescu . :smirk: :satansmoking: Oare pe cand ai va inchina si o….oda ? :whatever: Interesant ar fi sa stim ce anume peste i-a oferit de mancare .Caras cumva :satansmoking: ?O saptamana excelenta incepand chiar …de azi :beer: iti doresc ! :beer:

  2. Da, am vazut si eu emisiunea. pff, cu parul desfacut in bucatarie, uf, mi s a parut aiurea, e tare ce sa mai! no commnent! i a placut pestele oricul!:-)) :satansmoking:

    1. @Bianca :)) ) parul a facut tot efectul. cum bucile sau alte parti nu putea fi aratate la ora aia:)) )

  3. Ce-ar putea sa iasa dintre un KGB-ist (fruntas “revolutionar”) si curva din Plescoi? Are Cocos iar nevoie sa fie scos din kkt? Sau Base da rateuri care n-o mai satisfac pe Nuti? Sau ambele?
    Chiar a fost peste, sau un carnat si doua oua? Glumesc, sunt sigur ca ai plecat steagul dupa grasimea pe care o afisezi sub o diaree verbala demna de un closet regal. Sictir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *