Sigla și lozinca – partenerii unui brand

Realitatea face ca romanii sa detina firme puternice, insa sa nu stie sa le dezvolte asa cum trebuie. Statisticile spun ca romanii nu se axeaza foarte mult pe branding, pe promovarea firmei prin mijloace relevante sau pe dezvoltare. Noi ne axam doar pe profit, iar profitul are o schema. Daca noi nu indeplinim acea schema, rareori vom scoate profit. Sau daca vom scoate, va fi pentru o perioada limitata. Este important ca firma sa aiba acel "ceva" fata de ceilalti competitori.

image
Un nume si un logo potrivit, un slogan original, care inspira respect si responsabilitate, o strategie bine pusa la punct, si desigur, o echipa cu care poti lucra, plus un mix de marketing. Eu va invit sa luati parte unui maraton care s-a lansat recent si in Romania. Sigla si Lozinca este o firma care este specializata in brading. Mai precis, te vor ajuta sa iti promovezi firma prin fel si fel de mijloace, te vor ajuta sa iti creezi un logo original si profesional, te vor ajuta sa iti alegi un nume si un slogan cu care sa atragi clienti.
Te vor ajuta sa ai succes. Sigla si Lozinca va ofera o gama larga de servicii, iar brandingul lor se axeaza pe foarte multe nise, nu neaparat logo si slogan. Te pot ajuta sa iti dezvolti un concept de promovare pe materiale si pe ambalaje, cum sa iti prezinti site-ul si mai ales, ce sa iti pui pe site astfel incat sa ai atractie la clienti. Sa nu mai spunem ca au si standuri expozitionale.
Poti alege un nume firma prin intermediul lor, deoarece aceasta agentie de branding Sigla si Lozinca se ocupa cu dezvoltarea firmei tale de la cel mai jos nivel, pana la cel mai ridicat. Design de produs, branding si rebranding, optimizare si dezvoltare. In alte cuvinte, reteta succesului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *