Si noi putem cumpara panouri monocristaline fabricate la Dubai

De multe ori am pus soarele sa munceasca pentru noi. Imi amintesc cum lasam apa la incalzit in butoaie imense de plastic, apoi faceam dus.
Toti oamenii din sat faceau asta si la fel procedau cei care lucrau pe santiere si se umpleau de praf la sfarsitul unei zile de munca.
Pe atunci nu ne gandeam mai departe, adica sa facem ca apa aceea calda care nu costa nimic sa circule prin teava. Folosirea soarelui ca sursa ieftina de energie este o ideea veche, de sute de ani, daca ne gandim la scena din Povestea prostiei omenesti imaginata de Ion Creanga. Un om incerca sa care cu un vas lumina soarelui in bordeiul care nu era prevazut cu ferestre.
Iata ca o solutie de poveste a devenit realizabila prin panouri monocristaline fabricate la Dubai.
Cum sa aduci panouri monocristaline de la Dubai, cand nu poti sa te duci nici intr-o plimbare pana acolo?
Simplu. Romanii au acces la panourile performante prin intermediul magazinului Dbsolar, care faciliteaza accesul la produse menite sa puna in circulatie energia verde. La Dubai ele sunt fabricate din cele mai bune componente, tocmai de aceea termenele de garantie sunt foarte mari. Exista un termen de garantie a produselor de 12 ani si un termen de garantie a performantelor de 20 de ani.
Sa ne linistim stiind ca panourile solare sunt aduse din Dubai pentru romani si sa fim multumiti ca acestea sunt foarte ieftine! Doua panouri monocristaline costa 750 de lei si sunt livrate la domiciliu, la aceste costuri adaugandu-se pretul de transport, 45 de lei.

POL. foto
Exista multe tipuri de panouri solare, dar operatorii da vanzari va consiliaza si realizeaza si proiectarea pentru gospodaria dumneavoastra. Exista si cazuri in care panourile sunt fixate in camp deschis, nu neaparat pe locuinte.
Este bine de stiut ca anumite produse de captare a soarelui, cum sunt colectoarele prezinta si rezistenta mare la intemperii, la grindina.
Livrarea se face a doua zi dupa plasarea comenzii luandu-se in calcul faptul ca exista gospodarii care au nevoie de o sursa paralele de curent electric urgent.
Cumparatorul are dreptul sa deschida coletul la primire si in cazul in care nu este multumit sa returneze produsele.
Se poate demonstra eficienta panourilor solare si prin prezenta lor in toata tara. Atat la oras, cat si in universul rural din ce in ce mai multe case au montate aceste surse alternative de energie. Gradul de satisfactie al cumparatorilor este de 98%. Iata cateva dintre evaluarile lor:
„Suntem recunoscatori magazinului Dbsolar fiindca micutii nostri nu au avut de suferit de pe urma intreruperilor dese de energie electrica. Copiii nostri ramaneau in frig si intuneric, cand erau raciti nu le mai puteam face aerosoli, iar biberonele nu mai puteau fi puse in aparatul special de sterilizat. Pentru noi, in acest moment ei sunt cei mai importanti, de aceea raportam tot ceea ce se intampla la ei”. M.O.
„Lucrand pe cont propriu de la domiciliu, mi se intampla adesea sa nu pot respecta termenele limita din cauza penelor de curent. Am pierdut multe contracte, de aceea am pus la punct o sursa paralela, iar din acest monet mi-am recapatat increderea in mine si increderea colaboratorilor” V.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p