Și dă-i cu pactul..

România ultimei perioade se învârte în jurul unei singure idei, mai ales din partea fostului doctor, încă mitoman și corupt, Victor Viorel Ponta: pact și pact și iarăși pact. Nimic nu se mai poate face în această țară fără un pact.

Vrei să răsară soarele și mâine peste mândrii Carpați? E neapărată nevoie de un pact între PSD, PNL, Iohannis și Ponta. Ai nevoie să te duci la toaletă? Ține-te bine și arată-mi pactul ! De unde toată această nebunie? Eu zic că e simplu: din dorința lui Victor Ponta dea bagateliza un succes extrem de important reușit de Iohannis, acela de a fi obținut acordul tuturor partidelor pentru un pact pe bugetul armatei.

Logica lui Ponta e simplă: ce atâtea laude la adresa lui Iohannis cu pactul lui, uite, și eu propun pact peste pact. Ce nu înțelege însă micul mitoman de la Palatul Victoriei: nimeni nu mai dă două cepe degerate pe ceea ce spune și face el.

ponta5268351-mediafax-foto-andreea-alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p