Si baietii ar trebui sa planga cateodata?

Ideea acestui post mi-a venit urmarind aseara un serial de comedie pe Pro Cinema. Ea ii reprosa lui faptul ca in atatia ani de casnicie, s-a dovedit un “emotional jack-ass”, incapabil sa lacrimeze sau sa fie emotionat, nici macar in 2 momente importante ale vietii lor: casatoria si nasterea copilului lor.
Am stat si m-am gandit….parca si eu m-as incadra la aceiasi tipologie…oare sa fiu la fel? Adica nici nu imi mai aduc cand am plans ultima data….Si aici stau si ma intreb: oare si baietii ar trebui sa planga cateodata? Oare ce i-ar placea unei femei: un om hiper sensibil, capabil sa planga si mai mult decat ea:)) )) sau un barbat sigur, stapan pe sine, si care chiar daca nu isi contabilizeaza sentimentele in lacrimi, stie ca este capabil sa fie sensibil? Tough question….
Si ca sa mai destindem un pic atmosfera, atasez un video exceptional, despre un barbat de stat care plange atat de des….mai mult cu lacrimi de crocodil:)) )))

One thought on “Si baietii ar trebui sa planga cateodata?”

  1. aurea mediocritas…sau pe romaneste calea de mijloc este cea mai buna. Cat despre video..oh please:-j acest om este deja penibil prin simpla sa existenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *