Și atunci l-au condamnat pe Arșinel la moarte

Nimic nu este mai grav, mai trist și mai deprimant pentru un popor decât să își piardă și ultima fărâmă de umanitate. Să îl vezi cum, hămesit de foame și de singurătate, se hrănește numai cu cadavre.

Nu contează că sunt de copil, de câine, de om politic sau de ce ori fi ele.

Cazul lui Arșinel este dovada cea mai bună a faptului că pentru români, sentimentul de umanitate, de compasiune, nu mai există. Cum, a făcut Arșinel transplant de rinichi fiind doar 3 zile pe lista de așteptare? Asta în timp ce pe lista aia de așteptare erau mii de alți oameni, unii oameni cu suflet bun, a cărora singură vină era boala, alții, ajunși acolo tocmai pentru că și-au bătut joc de viață, crezându-se invincibili?

Singura soluție pe care societatea asta animalică o poate accepta este să moară Arșinel, să răzbunăm, numai noi știm ce, și astfel setea de sânge și de cadavre să fie potolită.

Nu mai avem nicio șansă și cred că e timpul să spunem adio acestui tărâm ce pare blestemat.

arsinel

11 thoughts on “Și atunci l-au condamnat pe Arșinel la moarte”

 1. Sa-ti spun pentru c e nu pot fi d e acord cu asertiunea ta frate Iancule : Alexandru Arsinel ce este un mare actor de revista al scenei romanesti si director al teatrului de revista ” Constantin Tanase ” . Are suficienti gologani pentru asi putea permite sa te cumpere cu matze cu tot Iancule asa incat te intreb eu , pentru c e nu si-a facut transoplantul in alta tara ….in Austria bunaoara ” ca orice roman ” ce se respecta ? Raspunsul ti-l dau tot eu Iancule : acolo era nevoit sa se inscrie pe liste interminabile de asteptare si era nevoit INDIFERENT DE GRAVITATEA BOLII sa astepte la rand !!!! Deci nu din patriotism asa cum probabil te-ai astepta sau din zgarcenie …ci dintr-un calcul simplu : acolo in Austria este un ilustru necunoscut iar aici este o personalitate si deci …. considera ca i s e cuvine locul in fata altora , probabil mai tineri si mai amarasteni ! Apropo : are doi baieti . Oare pentru c e nici unul dintre ei nu si-a ajutat tatal in suferinta { de pe urma bistarilor castigati de catre acesta intr-o viata d e munca pe scene au ajuns amandoi barosani cu B mare } cu un rinichi amarat ? I-ai vazut vreodata casa lui Arsinel , frate Iancule ? Pai este ce nici in visele tale cele mai frumoase nu poti visa !!! Un adevarat mauzoleu ca si al amicului sau Adrian Videanu !!!

  1. @marian nu stiu daca e posibil sa continui viata intr-un regim normal doar cu un rinichi, plus ca nu e neaparat sa fii 100% compatibil daca esti ruda de gradul 1. Iti dai seama cati ar face asta pentru cei dragi?

 2. http://www.ziardecluj.ro/dictionar-explicativ-al-scandalului-arsinel-transplant-rinichi-lucan/

  1. citeste
  2. da-ti doua palme, daca nu pentru lipsa de logica si bun simt, macar pentru cea crestineasca
  3. baga mea culpa public sau da-ti foc

  PS1: missed me? :D
  PS2: am treaba, dar o sa te pleznesc pe toate postarile, relax. nu duc lipsa de material, ca esti un provider beton
  PS3: am vazut ca am o fana. da-i adresa mea de mail si in functie de cum arata, poate da si mai mult decat like-uri :)) )

  1. @nevermind poate sunt eu mai dus cu pluta, dar da-mi voie ca atunci cand citesc numele de Liviu Alexa, sa fac un pas in spate si sa imi fie scarba. Am motivele mele fata de acest individ. EU ma repet, stim cu totii ca da, se platesc urcarile in lista de beneficiari ai unui tranplant, si eu as plati sa imi salvez pe cineva drag. Dar daca medicii spun ca el era compatibil perfect cu acel rinichi si nu altcineva, eu nu am cunostintele medicale sa contrazic astea.

   PS1 buey, da.
   PS2 sa nu te retin din treaba:)) )
   PS3 da, ai o fana, dar vezi ca sunt cu ochii pe tine, ca tin la ea :P si e foarte frumoasa

 3. Ca de obicei, ai inteles doar ce ai vrut tu. nu e vorba ca dorresti sau nu moartea unei persoane. e vorba ca unii sunt mai presus de lege. pune-te in situatia urmatoare: daca cineva drag tie ar avea nevoie de un transplant, si cineva cu mai multe relatii si mult mai cunoscut pur si simplu primeste rinichiul in locul lui. cum ai reactiona atunci?

  1. @dorel eu nu zic ca poate tu nu ai dreptate, dar tind sa ii cred pe medicii aia care spun ca a fost vorba de o compatibilitate perfecta si de aia a avut sansa asta. Bine, ca stim amandoi ca s-a si platit ceva in plus, e partea a doua.

 4. Da Iancule ai dreptate , ai perfecta dreptate si-mi retrag intrebarea in legatura cu ideea ca unul dintre fii sai sa-i fi facut donatia . Mea culpa . Restul postarii ramane fratele meu …chiar daca nu-ti place ! Nu de alta dar , chiar am dreptate , cel putin de data asta ….ca si atunci cand ziceam ca esti nebun in legatura cu sansele echipei STEAUA in fata alora de la SAHALKE 04 sau CHEELSEA 8) ! :p

 5. Pingback: Zgomot de fond |
 6. @ Ionut

  Mi se falfaie de Liviu Alexa sau de altii. Atat timp cat sustine o pozitie corecta si argumentata, nu inseamna ca trebuie combatut pentru ca nu are sapca sau ca ti-a luat banii la barbut. Sunt 2 chestii: banii si compatibilitatea.
  1. nu-l condamn ca a platit, insa putea sa o faca pe piata libera. Rinichi se gasesc la alegere. Si tot medicul ala putea sa i-l puna in clinica lui privata. Aaa… ca e mai ieftinache de pe lista publica si operatia costa mai putin in spitalul de stat, e partea a doua. S-a scos la jumate la bani si a compensat cu jigodism.
  2. Compatibilitatea. Cum mama dracului s-a intamplat sa dea cu virgula orice probabilitate statistico-logico-matematico-religioasa- bla bla? Adica unii stau nspe ani pentru un rinichi si asta-l gaseste in 3 zile. Perfect compatibil, nu oricum. Si fara sa serveasca dializa o zi macar. Pana si o legatura la net ti-o face rdsul mai greu. NU-mi spune ca pui botu la asa ceva. Labagiul nu a platit sa urce in lista, a platit sa o sara.
  Ti-ai dat palmele, eventual direct foc? :D

  Tot din categoria Alexa. Stii cat il iubesc pe basescu si ce reprezinta. In chestiunea cu Kosovo (so far), are aprecierea mea. Nu pot sa spun acelasi lucru despre unii din pnl. Ciudat… parca pe voi va invata la firma sa iubiti aproapele si sa nu va lasati orbiti de ura, nu pe agnostici sau atei :D

  PS1: clar… traficul era jumate :)) )
  PS2: poti, dar sunt scummp si nu-ti permiti :D
  PS3: eh… sa vedem. Zici ca esti cu ochii pe mine… Asta inseamna ca i-ai dat deja adresa? :D La partea cu frumusetea… nu stiu ce sa zic… tu cam ai gusturi ciudate ca iti place de mpfj daniel… mie nu-mi plac barbosii… Mai bine o poza inainte ca n-am chef sa ma risc aiurea :)) ))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.