Și a fost cutremur

5.5, undeva pe la 04.37. Adâncime de peste 100 km, zona, logic, tradiționala Vrancea.

L-am simțit cu toată puterea. Se bălăngănea patul cu mine ca într-un vis erotic de-al lui Vasile :)) )

Bineînțeles că e subiectul zilei pentru mass-media, vom avea cele mai avizate păreri, pornind de la Vadim, Harra, Zăvoranca și toate țoapelpe autohtone.

O mică reflecție și asupra a ceea ce s-a întâmplat în online: la doar câteva minute de la cutremur, Twitterul și Facebookul erau pline de statusuri și comentarii. Fără îndoială că cel mai folosit cuvânt în online va fi acesta. Cât despre media, doar la Antena 3 se pare că e cineva și pe timpul nopții, astfel că au fost singurii care au dat breaking la câteva zeci de minute.

Nu insist pe chestii de genul ce să facem, cum ne protejăm, cum ne ajută statul. Nu ar rost, suntem efectiv la mila divinități. Oprescu ne spun că termină de reabilitat peste 140 de ani. Același Oprescu nu vrea să dea publicității harta de risc, numai el știe de ce nu.

PS: Să încheiem într-o notă amuzantă, se pare că nu a fost chiar pe bune cutremur, doar a căzut Oana Roman pe undeva.

cutremur

6 thoughts on “Și a fost cutremur”

 1. Hotuleee…cine stie ce-oi fi avut sub tine in afara de pat 8) !? Cat despre Oana Roman ….daca si aia mai produce ” cutremure” cuiva , poate ei isasi …folosindu-se de vibrator ! 8)

 2. A fost? Wow… Asa, si? I don’t give a shit :)) ))

  @ Marian

  A avut mana. Ca o fi fost zi de stanga, ca o fi fost zi de dreapta… numai dd stie :)) ))))

 3. @ Marian

  UPDATE: A fost dreapta, ca e liberal. Mea culpa pentru blasfemie :D

  PS: @Ionut Si ziceai ca-ti e dor de mine, a? :)) )))))

 4. Legat de acest cutrenur,pot spune ca am avut parte de doua intamplari ciudate:

  1)Cutremurul s-a produs in timp ce visam ca BASESCU si-a prelungit mandatul cu inca 2 ani.Conform teoriei probabilitatilor , probabilitatea ca doua: catastrofe,calamitai,dezastre…etc,sa se produca in acelasi timp este egala cu zero.Uite, mie mi s-a intamlat.Ciudat,nu ?!
  2)cutremurul s-a produs cu o zi inainte de ziua mea de nastere.Iara ciudat.De aceea ii nultumesc lui DUMNEZEU ca sunt in viata si ma pot bucura de aceasta zi superba.

  P.S. Daca esti in Bucuresti,te invit la o bere.

  1. @leo ciudat e ca visezi cu basescu iar apropierea zilei tale de nastere genereaza cutremure :)) ) am tot incercat sa te sun azi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.