Sfaturi pentru alegerea unui hidrofor de calitate

Să alegi un hidrofor de calitate care să nu te lase din punct de vedere al funcţionalităţii doar după câţiva ani de zile, reprezintă o misiune destul de complexă. Astfel, cu siguranţă eşti dispus să achiţi chiar şi o suma mai mare, doar pentru a nu fi nevoit să îl supui unor reparaţii, ori să trebuiască să îţi cumperi altul nou.

image
Cu toate că majoritatea oamenilor sunt de părere că e scump şi bun, eu mă ghidez după un principiu total diferit. De altfel, în ultimii doi ani de zile optez pentru a face cumpărături din cadrul magazinelor online. Site-ul shop-einstal.ro este primul din cadrul căruia am cumpărat ceva.

Unde am găsit hidroforul de care sunt mulţumit pe deplin?

Aveam nevoie de un hidrofor cu adâncimea de aspiraţie de 9 metri şi l-am descoperit pe cel Calpeda MAXAM 204/60l GWS. Modelul asta l-am văzut pe site-ul anterior menţionat, iar în urmă unei analize corespunzătoare a produsului, am ajuns la concluzia că e cel mai bun din câte am mai văzut pe piaţă.
În cele ce urmează vei află care îi sunt şi componentele acestuia. Dacă observi că dispozitivul nu beneficiază de una sau mai multe din cele menţionate, îşi sugerez să cauţi altul.
•    presostat;
•    pompă de apă (ce poate fi submersibilă sau de suprafaţă, în funcţie de nevoile tale);
•    furtun flexibil antivibrant;
•    racord cu 3 sau 5 cai;
•    manometreu ce indică presiunea dezvoltată de pompă.

Care e diferenţa dintre hidroforul de la shop-einstal.ro şi celelalte?
•    Preţul a reprezentat un aspect destul de important ce a influenţat destul de mult alegrea făcută. Chiar dacă găsisem şi în cadrul altor magazine online câteva hidrofoare la preţuri mult mai mici, nu aveau atât de multe funcţii că cel pe care l-am achiziţionat. În plus, site-urile nu îmi oferau atât de multă siguranţă pe cât aş fi dorit. Mereu m-am temut de ideea că nu voi primi ceea ce am cerut, ori că produsul nu va fi funcţionabil. Astfel, prefer să nu risc şi să merg pe calea cea mai sigură.
Dat fiind faptul că fratele meu şi-a achiziţionat o pompă submersibilă de aici şi mi-a mărturisit că funcţionează extrem de bine şi că întreagă comandă a ajuns în timp util, am decis că ar merită să comand şi eu hidroforul tot de aici. Astfel, am primit produsul dorit pe care îl am de 2 ani de zile şi care funcţionează perfect.
•    Spre deosebire de alte magazine online, acesta oferă garanţie la hidrofor de 5 ani de zile. Asta înseamnă că firma este într-adevăr una care îşi respectă clienţii şi totodată este sigură de funcţionalitatea dispozitivelor pe care le oferă spre comercializare.
•    Materialele din care este confecţionat denotă multă rezistenţă, astfel că exact de asta aveam nevoie.    

Odată ce l-ai achiziţionat, cu siguranţă îţi doreşti să îl şi pui în folosinţă. Ai putea să faci asta de unul singur, însă, dacă nu te consideri a fi prea capabili şi doar îţi încerci norocul, îţi recomand să soliciţi ajutorul unei persoane specializate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p