Sexy moroșanca sau cât de jos mai putem să cădem

Altfel e posibil să trăiești șocul pe care îl trăim cu toții zilele acestea, dacă dăm, din greșeală, pe diverse canale media de la noi, unde vom avea surpriza de a descoperi că un nou personaj își croiește drum spre o carieră de succes.

Da, la Rodica, sexy moroșanca, mă refer. Când credeam că pseudo mass-media de la noi a inventat cam toate personajele ce puteau fi inventate, iată că a apărut acum această creatură. Creatură, pentru ca să fiu gingaș în exprimare. Și cred că în acest caz se aplică cel mai bine vorba care spune că nu e bine să judeci un om doar după haina sa, pentru că s-ar putea să fi cu totul înșelat.

Ori, dacă te uiți la această moroșancă, ai zice că te-a lovit norocul. Că are un corp frumos, niște picioare frumoase, ce să mai, femeie în adevăratul sens al cuvântului. Unde mai pui că Rodica se și îmbracă provocator, sexy, cum îi place ei să spună. Aproape că orice tip de haine dama de la modamiss.ro i s-ar potrivi perfect. Și ar întoarce toți ochii de bărbați iubitori de frumos și ar stârni gelozia multor femei.

Numai că, șoc și groază, sau mai bine zis: dă click aici să afli marele adevăr: Rodica e de fapt Vasile și din sexy moroșanca devine perversul travestit. Primii care s-a convins de asta au fost simpaticii de la Românii au Talent, dintre care Mihai Petre și Smiley au avut parte și de cele mai nerușinate invitații din partea lui Vasile, adică Rodica.

sexymorosanca

Lăsând un pic gluma la o parte și pe Vasile să se joace în nisip, ca să putem să reluăm o discuție cât se poate de serioasă, legată de calitatea producțiilor media de la noi. Nu pot să nu mă întreb, oare de ce este nevoie pentru ca să nu mai permitem prezentarea mieriei, a gunoiului, ca fiind ceva normal pentru societatea și vremurile pe care le trăim. Ne uităm cu toții șocați la modul cum se prezintă noua generație, la faptul că educația este la pământ, că valorile morale aproape că nu mai există.

Dar nu facem nimic să eradicăm răul de la rădăcină, să eliminăm sursele principale ale decăderii și depravării noastre. Pentru că dacă le oferi oamenilor modele precum Vasile, Bianca Drăgușanu, Capatos, Gherghe, plus alte sute, poate chiar mii de astfel de personaje, tinerii exact de acolo își vor extrage valorile. O societate sănătoasă se crește cu principii și modele de viață sănătoase. România, o țară traumatizată de atâția ani de comunism și restricții, a ajuns să preia exact ceea ce a reprezentat mai rău din ideea de libertate.

Este nevoie clară de o așezare și în zona media, avem nevoie de niște norme mult mai severe în ceea ce privește producțiile tv, norme prin care să facem să primeze calitatea, în locul cantității și a dorinței de a face rating cu orice preț. Mi-e un dor nebun de vremurile când deschideam televizorul și râdeam cu lacrimi urmărim emisiunile de divertisment, cu Dem Rădulescu, cu Amza Pelea, cu toți marii monștri sacrii ai teatrului românesc. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *