Sex oral la clasa a V-a

După ce în urmă cu ceva timp am văzut cum în manualele pentru clasele 1-4 îi învățăm pe cei mici despre erecții, penetrare, ejaculare și orgasm, cred că e binevenit să facem un salt calitativ, și să începem să le dezvoltăm celor mici aptitudinile.

O lectură recomandată intens pentru copiii de clasa a V-a este cea de mai jos, de unde învățăm câteva lucruri esențiale, printre care și cel că, așa cum nici când mănânci, nici atunci când ai un penis în gură, nu e frumos să vorbești sau să plângi.

Aștept cu nerăbdare recomandările pentru clasa a VI-a, unde putem aborda tema sexului anal și beneficiilor sale pentru colon, sau la final de clasa a VIII-a, unde putem invita un membru MISA să le explice celor mici cum e cu uro terapia.

Țară de dobitoci.

jurnalulunuiadolescent2jurnalulunuiadolescent

2 thoughts on “Sex oral la clasa a V-a”

  1. Copiii din clasa a V-a , de regula nu-si cumpara ei , cartile ” recomandate ” de …indiferent cine ! Chestia asta o fac parintii si , este de datoria lor sa…frunzareasca macar acele carti daca nu sa si citeasca cateva randuri fie din prefatza { in cazul in care genul acesta de carti au asa ceva desii…ma cam indoiesc de asta } , fie chiar din carte , INAINTE de-a o cumpara . Cine a facut acea ” recomandare ” Iancule pentru ” lectura ” cu pricina , ai aflat ? Nu autorul ci…ala care a facut RECOMANDAREA !Daca afli cumva…spune-i si numele , eventual si pagina de FB sa-i trimeata lumea ” carne ” sa-i ajunga la tot neamul .Pentru clasele mai mari decat a V-a , respectiv pentru clasele a VI-a si a VIII { ca mai mult…cine dracu mai invata in tara asta ? } eu personal asi recomanda acel atat de controversat film al lui Lars von Trier ….Nimphomanyac caci , se stie : niste imagini fac mai mult decat o mie d e cuvinte 8) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *