Servicii profesionale de la Livestocktransport.ro

Transportul cu animale vii este o afacere foarte profitabila, atat pentru firmele care sustin o astfel de activitate, cat si pentru crescatorii de animale, pe care apoi le exporta. Insa, pentru a transporta animale vii, este nevoie de o firma cu experienta, echipament si cu un simt al responsabilitatii foarte inalt, deoarece sarcina este una pe cat se poate de responsabila. Site-ul https://www.livestocktransport.ro/ ofera solutii foarte avantajaose pentru cei care doresc sa transporte animale vii. Acesta firma, infiintata in 1991, a dobandit experienta de-a lungul anilor, iar din anul 2010 activeaza ca o firma de transport intern si international, avand o flota de 13 autotractoare si 13 semiremorci specializate in transportul cu animale vii.

Ce ofera firma?

-Toate animalele au apa, hrana si o perioada de odihna de 24h inainte de inceperea unei calatorii;

-Toate animalele transportate sunt apte pentru calatorie; 

-Toate animalele de transport, inclusiv cele cu remorca, nu vor avea provocate raniri si suferinte inutile;

-Toate persoanele care manipuleaza animalele au competenta si instruirea necesara;

-Toate vehiculele indeplinesc standardele de constructie si sunt corespunzatoare pentru fiecare specie si calatorie; 

-Toate documentele necesare sunt completate corect si tinute la purtator;

-Sunt respecte toate regulile de curatare si dezinfectie; 

Sfaturi utile pentru transport de animale vii:

Conditiile de transport ale animalelor vii depind de multi factori, inclusiv tipul de animal, varsta, starea de sanatate a acestuia. Livrarea de bovine, oi, cai, pe drum, este supusa unui control strict din partea serviciilor veterinare. Animalele transportate sunt supuse unor teste sanitare veterinare si de sanatate care fac posibila determinarea starii de sanatate a acestora, detectarea bolilor, efectuarea testelor de alergie si efectuarea vaccinarilor. 

Pentru a transporta animale vii, trebuie sa fie pregatita cantitatea potrivita de fan, vehiculul trebuie sa fie echipat cu bautori. Pentru incarcare si descarcare, se folosesc instrumente speciale pentru evitarea alunecarii: poduri, pasarele etc. Animalele trebuie hranite si udate in timpul transportului si echipajul trebuie sa ofere animalelor sansa de relaxare. Avand in vedere acest lucru, operatorii de transport organizeaza opriri periodice in locurile desemnate in acest scop. Transportul bovinelor (bovine masculine, vaci si vitei) este supus anumitor conditii: de exemplu, in scopuri de securitate, bovinele mari masculine, vacile si animalele tinere sunt transportate separat. Este interzis transportul bovinelor si al altor animale in comun.

Transportul porcilor vii necesita conditii speciale de temperatura: din moment ce animalele tind sa se supraincalzeasca, este recomandabil sa pastrati o temperatura rezonabila a aerului in vehicul, sa implementati in mod regulat prevenirea stresului termic, sa efectuati ventilatia. Pentru transportul oilor pe drum, se recomanda alegerea unei perioade meteorologice moderate, evitand in acelasi timp inghetul si caldura. Caii, inainte de transport, sunt ciocanati si legati in interiorul vehiculului pentru a le permite sa se intinda. Pentru protectia animalelor, se folosesc paturi si alte accesorii second-hand.

Transportul pestilor vii pe cale rutiera este, in multe privinte, similar transportului produselor alimentare perisabile: transportul trebuie sa fie efectuat cat mai curand posibil, in functie de conditiile de temperatura specificate. Cerintele specifice se refera la temperatura si compozitia apei din rezervoarele de peste viu. Transportul animalelor vii pe drum trebuie efectuat cu grija, fara a provoca socuri subite. De asemenea, trebuie mentinuta o viteza moderata. Firma livestocktransport.ro urmareste cu deosebita atentie schimbarile din reglementarile internationale referitoare la transportul diferitelor produse si asigura o livrare sigura si rapida a animalelor.

Transportul bovinelor si al altor animale vii necesita utilizarea de vehicule adecvate pentru transport maritim, feroviar, aerian si rutier. Fiecare vehicul trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa aiba un sistem de ventilatie adecvat, bautori, sistem de navigatie GPS, pentru a asigura monitorizarea continua a transportului. Vehiculele si containerele sunt curatate, clatite si dezinfectate inainte de fiecare transport. Vehiculele utilizate pentru transportul international de animale vii sunt prevazute cu bare metalice, scuturi din lemn si sunt verificate pentru aparitia cuielor proeminente si a altor obiecte ascutite. Acestea si alte masuri de siguranta ajuta la prevenirea ranilor si pierderii animalelor transportate. Pentru transportul rutier de vite, ovine, cai si porci sunt utilizate vehicule pentru transportul animalelor. Pestele viu este plasat in containere speciale: rezervoare umplute cu apa purificata si dezinfectata, fara miros si impuritati. In timpul transportului maritim al animalelor de bovine sunt plasate pe sine special construite, in magazii de marfa sau pe punti cu toate dispozitivele necesare, cum ar fi gunoiul sau alte animale de ferma.

Specialistii firmei livestocktransport.ro au o inalta calificare si au o experienta de multi ani in domeniul transportului de marfuri in ansamblu si in special in domeniul transportului de animale vii. Experienta si calificarile permit punerea in aplicare a unei abordari individuale pentru fiecare cerere, luand in considerare specificul fiecarui lot de animale si dorintele fiecarui client. Cooperarea cu furnizorii de servicii de transport, dovedite si fiabile, permit dezvoltarea selectarea celei mai rationale rute, pentru a coordona indeaproape toate etapele aprovizionarii in mod eficient in termenele convenite.

 Clientii care apeleaza la serviciile de transport oferite de livestrocktransport.ro beneficiaza de cele mai moderne tehnici de transport animale vii in cel mai scurt timp posibil. Toti soferii de la Livestocktransport.ro au beneficiat de un training special, care sa le permita o mai buna intelegere a comportamentului animal in timpul calatoriei. Animalele beneficiaza atat de apa, cat si de mancare proaspata pe timp transportului pentru a evita stresul pe care il poate manifesta calatoria in sine. Livestocktransport.ro este cea mai buna alegere pentru cine doreste sa exporte animale vii in cel mai profesionist mod posibil. Firma prezinta incredere din 1991, iar cei care au ales livestocktransport.ro ca parteneri atunci o fac si in ziua de astazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *