Service-urile aleg elevatorul auto

Conform unei noi statistici, făcute pe internet, 3 din 5 service-uri dispun deja de un elevator auto.

Asta înseamnă că elevatorul auto, se bucură de foarte multă popularitate printre atelierele auto de mici și mari dimensiuni.

Defapt este varianta logică ca în 2018, să deții unelte moderne precum un elevator 2 coloane. Cerințele consumatorului, sunt de la an la an, mai mari, iar, pentru a putea face fața, un service trebuie să devină precum un cabinet medical.

Cu unelte de la A la Z pentru a transforma în succes orice reparație sau revizie.

Mașinile noi sunt cele mai pretențioase, deoarece acestea fiind computerizate, necesită atenție la detaliu și mecanică fină.

Elevatorul auto intervine fix pentru așa ceva, oferă mecanicului o raza vizuală mult mai amplă, permițându-i acces sub caroserii.

De acum, o simplă revizie nu va dura mai mult de 30 minute, timp în care puteți comanda o cafea așteptând ca mașina să iasă de la “consultație”.

Un elevator cu doua coloane, este genul de investiție pe care nu o veți regreta în viitor. Acesta este simplu de manevrat, ca să numai zic că nu se defectează aproape niciodată.

De aceea, vă recomand să vizitați site-uri aprobate, fiindca aceste magazine virtuale dispun de unelte de înaltă calitate cu garanție.

Un dealer autorizat, vă poate spune multe despre ce aveți nevoie și lucrează cu fiecare client în parte în funcție de bugetul acestuia.

Personal, nici nu aș mai considera să îmi duc mașina la un service auto improvizat, care să nu dispună de un elevator.

În primul rând, caroseria mașinii va avea de suferit, deoarece un cric, spre deosebire de un elevator auto, nu are tampoane cauciucate pe fiecare braț, pentru a proteja vopseaua autovehicolului. Iar motivul principal este lipsa de profesionalism.

Sfătuiesc pe toata lumea, să viziteze doar service-uri dotate de un elevator auto, pentru rezultate optime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p