Sergiu Nicolaescu – o ieşire ruşinoasă din scenă, demnă de un popor mizerabil

Mi-ajunge cu moarte lui Sergiu Nicolaescu. Gata.

Tot ce am trăit în aceste ultime 2 zile, depăşeşte orice limită a bunului simţ.

E trist că oamenii, şi de o parte şi de alta, privesc moartea ca pe un spectacol. Decedatul îşi regizează ca la un film ieşirea, poporul vrea revoluţie ca să se deschidă coşciugul şi să îşi facă şi ei poze cu mortul.

Presa, precum nişte ciocli, caută să transforme mortul într-o marfă atât de vandabilă.

Dar dincolo de toate astea, tristă este soarta sufletului acestui om. Şi-a regizat ieşirea dintr-o viaţă vremelnică, osândindu-şi pentru eternitate sufletul..Trebuie să fii nebun să faci asta…

11 thoughts on “Sergiu Nicolaescu – o ieşire ruşinoasă din scenă, demnă de un popor mizerabil”

 1. Iancule : MOARTEA ESTE UN SPECTACOL ! Pentru :” unii” ultimul , pentru altii….inca unul dintr-o serie .Insa nu sunt de acord cu titlul , pe care scarbit de ce ai vazut si auzit zilele acestea ,{ stai linistit …vei mai auzii si in zilele viitoare !} l-ai pus postarii dumitale .Nu poporul este mizerabil , nu suntem noi romanii , mai mizerabili decat alte popoare din acest punct de vedere, mizerabile sint ” elitele ” ….” alesii “, ce ne conduc si ne servesc drept …modele de viata !

  1. @marian de multe ori am gasit amandoi scuze acestui popor..cred ca prea des si degeaba. da, ai dreptate si in ceea ce priveste elitele..dar nu doar ele fiinteaza pe aici

 2. “Poporul” (de fapt cei 15-20 de scandalagii de la CCA si cei cca 30 de la IML) era format din figuranti platiti de la talk-show-rile ROTV (ei au dat tonul la cantec) si pomanagii de la cimitire. Iar poporul de la televizor, in special de la OTV2 era format, jumatate din colaboratori arvuniti si cu lectia invatata – Paula Iacob par exemple. Cat despre decizia de incinerare este dreptul familiei sa aleaga ce si cum. Sigilarea sicriului este explicabila. L-am intalnit pe Sergiu in decembrie si arata foarte rau. Acum cred ca era si mai si. Povestea cu aranjarea facuta la morga nu pre tinea in cazul lui. Deci nici asta nu este de condamnat

  1. @dana nu am cum sa neg ceea ce spui tu, cunoscand firea poporului asta, e foarte posibil sa fie corect ce ai detaliat. Problema mea ramane insa in dezamagirea fata de modul cum acest om si-a inteles moartea ca pe o ultima regie. una extrem de ieftina, parerea mea.

 3. :) de ce a fost nebun? fiecare decide cum doreste..cine suntem noi sa-l judecam. zici de televiziuni ca au facut spectacol dar si tu pui o eticheta pe el fara rost dupa parerea mea. BOR e pentru prosti o stie toata lumea. Credinta e pentru cine crede si tine fix de trairea interioara. Cine nu e prostul BOR-ului e nebun sa inteleg?

  1. @cuibus da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine. Ca unul care este parte a BOR-ului si care cunoaste multe din lucrurile din interior.

 4. Iancule….pe bune ” esti parte a BOR-ului si cunosti multe din lucrurile din interior ” sau o arunci asa la hoha …doar ,doar …vai incita pe careva ? Daca-i adevarat , sa sti ca ma simt mandru de amicitia ta fie ea si virtuala !

  1. @marian da, sunt parte a BORului:) mai mult nu pot scrie aici. Si eu sunt mandru de amicitia ta, pe care sper sa o ducem dincolo de virtuala :)

 5. @dana Ce spui ? Oare cand madamme Paula Iacob va …da coltu’….sicriul ei va fi ” deschis ” publicului spectator avid dupa new’s sau va fi sigilat …din motive de …” siguranta ” ? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.