Şerban Huidu a apărut la Cronica Cârcotaşilor

Pe 24 octombrie 2011, Şerban Huidu scria:

“Am trăit în ultimul an încercări ale vieţii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul… Am creat în ultimii ani un fenomen numit “Cronica Cârcotaşilor” de care sunt mândru şi care trebuie să continue fără mine în rolul de prezentator! Vreau sa îmi asigur însă colegii că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani! Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident”

Iar ieri seară a apărut la Cronica Cârcotaşilor.

huidu Pentru unii, pentru totdeauna durează mai puţin..ca şi respectul faţă de o tragedie.

6 thoughts on “Şerban Huidu a apărut la Cronica Cârcotaşilor”

  1. Greșeș Ionuț – este o dovadă că a trecut peste asta.Deși ce a făcut a fost foarte grav.
    Personal – îl respect pentru ceea ce a făcut ca om de media.

  2. Ma frate Iancule , inca n-ai inteles ca-i vorba despre ” accident din culpa ” …adica ceva intamplat fara sa-l fi provocat cu totdinadinsul ….de ce mama dracului se numeste accident si nu altfel ? Problema se pune altfel : daca in locul lui Serban Huidu ai fi fost mataluta bunaoare …ce crezi c-ar mai fi contat cei trei ani de cand scri pe blog ? Oamenii { si urmasii victimelor si care din victime mai are norocul sa traiasca , sau a mitocanilor de rand } sant revoltati doar de aceasta discrepanta existenta intre …omul de rand , omul de pe strada si …pulime! Pai de ce mortii masii mai este aia legata la ochi daca tot imparte ” dreptatea ” cui o…. merita ? Si nu-i primul caz de acest gen , este suficient sa faci niscai sapaturi si …vei fi uimit de ce vei descoperii !De asta se oftica mitocanimea …eu , tu , altii ca noi , victimele accidentelor …ma rog cine are urechi de auzit si ochi de vazut plus o bruma de creeier cu care sa judece . Nu legea asa cum este facuta in Romania , buna sau rea , nu asta contesta cineva ci : modul preferential in car este aplicata .A si sa nu uit : relatiile de amicitie intre familia lui Huidu si Ioana Basescu sant de notorietate deci….ce vrei neaaparat sa-ti fac un desen ?

  3. Nevasta lui Huidu este buna amica cu Ioana Basescu .Sau crezi ca atunci cand s-a insurat , Huidu si-a luat vreo marlanca din Zetari ?

  4. Ce a făcut Huidu este foarte grav si ar trebui sa aibă decenta sa nu mai apară la vedere si nici la radio sa nu mai comenteze. Dacă el nu poate, măcar cei din jurul lui sa-l oprească. Este strigator la cer sa facă glumite pe seama altora, pentru ca oricât de pacatosi ar fi cei de care are tupeul sa facă el bascalie, nici un păcat nu este mai grav decât cel de a lua viața cuiva, din culpa sau nu. Iar el a luat viața a trei oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *