Securiştii de lângă noi

Nu atât faptul că Meleşcanu, un om care a ştiut să treacă sinuos prin orice schimbare a ţării acesteia, a ajuns la SIE, deci sub comanda lui Băsescu, este ceva care şochează, cât faptul că el este o nouă confirmare a duplicitarilor care trăiesc printre noi.

Mulţi, oameni cu o memorie mai bună decât a mea, spun că omul s-a întors acolo de unde nu a plecat niciodată. Problema mea este: oare câţi astfel de oameni mai există? Mă uit în jurul meu, la şedinţe, la întâlniri cu susţinătorii liberali şi nu pot să nu mă întreb: oare X e pe bune de-l nostru sau este doar o nouă cârtiţă care sifonează toate intimităţile noastre?

Şi trebuie să recunosc, e din ce în ce mai greu să nu mai ai încredere în nimeni…

8 thoughts on “Securiştii de lângă noi”

 1. BOMBA BOMBELOR : MELESCANU A CONDUS ECHIPA CARE LA
  UCIS PE MARIN CEAUSECU SI A FURAT CONTURILE DICTATORULUI.
  Ca urmare a denuntului meu pentru recuperarea banilor Ceausescu atentia
  anchetatorilor si-a indreptat atentia catre moartea ” prin sinucidere ” a fratelui
  acestuia. Fost sef al Agentiei Economice a Romaniei de la Viena, Marin Ceausescu a fost gasit fara suflare in ziua de 28 decembrie 1989. Marin era unul dintre demnitarii fostului regim care controlau spionajul tarii noastre in Europa de Vest. Data fiind relatia sa de rudenie cu dictatorul, dar si gratie pozitiei pe care a ocupat-o la Viena timp de 16 ani, informatiile pe care le detinea Marin Ceausescu referitoare la situatia presupuselor conturi secrete ale cuplului dictatorial s-ar fi putut dovedi cruciale.
  El era filat zi si noapre de agentura austriaca si olandeza responsabila pentru
  spionajul romanesc in cadrul NATO.
  IN ARHIVELE OLANDEZE SA GASIT ULTIMA CONVORBIRE TELEFONICA A LUI MARIN CEAUSESCU CU MINUTE INAINTE DE MOARTE. A FOST O CONVORBIRE INTRE EL SI THEODOR MELESCANU CARE FACEA PARTE DIN GRUPUL DE SPIONAJ DELA VIENA.
  Fotografii ale cadavrului si ca acesta nu prezenta semnele tipice ale unei morti prin spanzurare. Concluzia sa este fara echivoc: Marin Ceausescu nu s-a sinucis ci a fost ucis de membrii DEA din Viena.
  Pe 28 decembrie 1989, acesta a fost gasit fara suflare de catre Melescanu care a anuntat personalul ambasadei, dupa ce aparent s-ar fi spanzurat de o grinda. Cer oficial autoritatilor romane deshumarea cadavrului si punerea lui Thedor Melescanu directorul SIE sub ancheta.
  va urma pe
  http://devanewyork.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *