Secretul unei izolaţii puternice şi de durata

vata

Polistirenul este unul dintre cele mai utilizate materiale de izolare fiind foarte apreciat de mulţi pentru uşurinţă cu care se aplică şi rezistenţă la intemperii. Are totodată un cost mai scăzut faţă de alte materiale izolatoare şi poate fi manevrat cu uşurinţă datorită faptului că nu este deloc greu.

Însă nu am rezolvat nimic dacă nu aplicăm polistirenul pe pereţi aşa cum trebuie, folosind suprafeţe pregătite corespunzător şi aplicând un bun adeziv care să realizeze o fixare rezistenţă între perete şi placă de polistiren.
Desigur că putem merge la cel mai apropiat magazin şi cumpărăm un adeziv, dar numai un adeziv de calitate se poate încununa cu succes muncă. Pentru această, magazinul Arabesque le pune la dispoziţie clienţilor adezivi pentru polistiren de cea mai bună calitate, potriviţi pentru orice suprafeţe şi care pot fi folosiţi cu uşurinţă de către meşteri. Mulţi dintre aceştia pot fi cumpăraţi deja realizaţi în mare parte uşurând muncă şi economisind timp preţios.

Un alt material izolant foarte utilizat şi cu numeroase proprietăţi este vată minerală bazaltică. Această vată este realizată din materiale izonalte fonic, termic dar şi rezistente la foc şi care nu permit trecerea apei. Este folosită în special petru acoperişuri, mandarde sau pereţi interiori. Poate fi achiziţionată că şi polistirenul din magazinul Arabesque, noile pachete de vată fiind mai uşor de manipulat şi de folosit în izolarea unui spaţiu.
Fiecare dintre aceste materiale izolate sunt perfecte pentru sarcinile destinate şi pot şi folosite chiar şi în combinaţii pentru oferirea unei izolaţii absolute la un cost redus şi montarea într-un timp scurt. Ambele pot fi comandate de oricine, de oriunde din ţară şi vor ajunge la destinaţie în cel mai scurt timp datorită transportului gratuit oferit de către magazin oriunde în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p