Secretele unui trafic viral in cartea „Domina topul motoarelor de cautare„

Ai si tu un blog si nu stii cum sa iti cresti traficul? Atunci trebuie sa acorzi o mai mare atentie a tot ceea ce misca la nivel de structura a blogului. Link-uri de sprijin, continut de calitate, cuvinte relevante, strategii SEO sau back-linkuri te pot ajuta in buna recunoastere online a blogului. Sansele de a avea succes iti ofera mai mult decat o placere de a sti, ci te ajuta sa iti dezvolti abilitatile spre productivitate si un interes crescut acordat mediului online. Am incercat si eu sa ma fac vizibil cu blogul meu, insa, cu greu am reusit.

Schimbarea a venit recent, cand am descoperit in mediul online o carte cunoscuta sub numele de Domina topul motoarelor de cautare.

Aceasta parea a fi cea mai buna solutie prin care sa reusesc de unul singur sa imi dezvolt afacerea mult mai mult. Cu toate ca ofeream spre vanzare doar produse calitative si la preturi avantajoase, eram destul de incert. Ma tot intrebam de ce cumparatorii intarzie sa apara. Raspunsul l-am primit atunci cand am inceput sa lecturez aceasta carte ce m-a ajutat sa ajung in topul motoarelor de cautare.

image

Din fericire am avut onoarea de a-mi fi inmanata personal de catre unul din autori. A fost o experienta placuta, avand in vedere ca in acest fel am reusit sa cunosc mult mai bine tot ceea ce presupune un continut SEO. Eram nerabdator sa ajung acasa si sa incep sa rasfoiesc aceasta carte ce parea ca ma va ajuta extrem de mult sa imi pun afacerea pe picioare. De fapt, asa s-a si intamplat. Chiar din prefata am inceput sa inteleg ceea ce inseamna termentul de SEO si care este importanta acestuia. Structura cartii este relativ simpla, construita ca o suita de lectii de SEO incat iti este mai mare dragul sa o parcurgi. In cel mult 2 ore ai terminat de lecturat cartea si te-ai ales cu cele mai multe trucuri despre vizibilitatea online.

Bineinteles, odata ce am reusit sa parcurg pagina cu pagina, am inteles ce trebuie sa fac pentru a atrage mult mai multi vizitatori pe site-ul meu, deci mai multe persoane interesate de produsele pe care le ofer spre comercializare prin intermediul magazinului online. Domina topul motoarelor de cautare reprezinta pentru mine cel mai important aliat ce m-a ajutat sa imi ridic extrem de mult compania, deci sa imi fac cunoscut si brandul in intreaga tara.

Tocmai de aceea, recomand tuturor celor care se afla la inceput de drum sau care doresc ca site-ul lor sa se bucure de un trafic viral sa achizitioneze aceasta carte care are si un pret accesibil, avand in vedere informatiile pretioase pe care le ofera. Orice afacere se va bucura de un succes garantat atata timp cat cele mentionate in scrierea tiparita vor fi respectate cu strictete maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *