Se rupe USL la Bucureşti? Nişte idioţi

Nu mai contează să discutăm pe analize politice, pe analize sociologice sau orice urmă de raţiune şi pragmatism.

Discutăm doar la cald şi cu pasiune. Pentru că altfel nu întrevăd nicio soluţie.

Este incredibil ce se întâmplă cu alianţa aceasta politică, ce se întâmplă cu PNL. Suntem atât de aproape de a dărâma regimul Băsescu şi parcă încercăm să ne sabotăm singuri în acest proiect.

Dinamitarea PNL în Bucureşti, disputa din USL pe candidatura unui om care nu ar câştiga alegerile nici dacă ar candida singur (mă refer aici la Rareş Mănescu) şi acum lansarea, fie doar şi ca ipoteză, a posibilităţii de a candida separat la alegerile din Bucureşti, nu face decât să îi întărească pe cei care în ianuarie strigau în gura mare: “USL – PDL este aceeaşi mizerie !”

Spuneam cu ceva timp în urmă că nu sunt încrezător în PSD. Şi că după alegerile locale mă aştept oricând la o trădare din partea lor. Uitasem că fac parte dintr-un partid de sinucigaşi…

193924-usl

3 thoughts on “Se rupe USL la Bucureşti? Nişte idioţi”

  1. Candidatul de la sector 6 spune asta, printre altele,la finalul ultimului sau articol de blog:
    “Munca si eforturile depuse de noi toti, in ultimii ani, trebuie fructificate astfel incat sa ne maximizam sansele pentru batalia dura care ne asteapta in toamna. USL, ca si constructie politica, si-a dovedit pana acum viabilitatea, iar castigarea alegerilor locale si generale va reprezenta incununarea muncii fiecaruia dintre noi, in frunte cu Crin Antonescu.”
    Nu-i asa ca lipsesc aplauzele si ovatiile si “cele mai inalte culmi” ?
    Probabil ca Liviu Jicman ar fi meritat mai mult aceasta candidatura. Zic eu, necunoscand activitatea PNL sector 6 ci doar privindu-l pe dl. Manescu ca pe sotul sotiei sale, prietena si colega cu sotia sotului Antonescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *