Scrisoare către parlamentarul meu

Dragă parlamentarule,

Numele tău este mai puţin important. Eşti parlamentarul meu, dar ca mine sunt 7.4 milioane de oameni care la rândul lor au parlamentarul lor propriu.

Suntem cu câteva minute înainte de începutul plenului Parlamentului în care se va citi decizia CCR prin care se va consfinţii revenirea lui Băsescu la Cotroceni, în dispreţul a peste 8 milioane de oameni care au votat.

Încrederea oamenilor în politică este la minimum. Încrederea oamenilor în instituţia Parlamentului este la fel de jos. Vina aparţine tuturor politicienilor care s-au perindat prin Palatul Parlamentului. Dar nu despre asta este vorba.

Azi, tu, parlamentarul meu, ai şansa de a fi altfel. De a fi parlamentarul poporului, al celor care te-au ales şi nu parlamentarul propriilor tale interese. Azi poţi alege între a fi cu adevărat un politician de anvergură sau să rămâi p cârpă la cheremul unor lideri europeni şi al intereselor lor.

Gândeşte-te că pe 2 decembrie tu şi alţi parlamentari veţi veni să cereţi votul oamenilor pentru o nouă investitură. Şi eu, alături de alţi 7.4 milioane de oameni te vom întreba ce ai făcut pentru a-mi apăra votul, pentru a duce la bun sfârşit ceea ce noi, poporul, am decis: BĂSESCU TREBUIE SĂ PLECE !

20120729100512203_1

3 thoughts on “Scrisoare către parlamentarul meu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *