Un nou look pentru magazinul meu preferat – cutii de plastic și accesorii marca Schoeller Allibert

Sunt un mare fan al unui stil de viața sănătos. Nu vă gândiți la diete sau reținerea de la a mânca ce îmi place ci mai mult la evitarea anumitor alimente despre care toată lumea știe cât de dăunătoare sunt. Astfel, tot ceea ce consum cumpăr din surse sigure, să fie cât mai natural, cât mai original, cât mai bun, fie că este vorba despre fructe, legume sau produse de origine animală (carne sau brânzeturi).

Faptul că dintotdeauna am locuit în același oraș și în același cartier m-a ajutat să identific câteva magazine cheie de unde să pot cumpăra alimentele necesare. Unul dintre ele chiar lângă casa mea, unde se vând fructe și legume foarte bune. Ceea ce îmi place cel mai mult la acest magazin este faptul că mereu a rămas neschimbat în ceea ce privește calitatea produselor și prețurile cât mai accesibile. Este o afacere de familie, micuță, dar care a reușit să supraviețuiască și să le ofere clienților aceeași calitate.

Pentru a reuși să păstreze prețurile cât mai bine cei de la magazin s-au limitat în anumite privințe precum furnizorii sau soluțiile de depozitare. Ce-i drept, nici nu e nevoie de ceva foarte complex pentru că până seara se vând mai toate fructele și legumele proaspete. Fiind un client fidel al lor am început până la urmă să ne împrietenim și uneori să îi ajut cu ce se poate, în mare parte descărcarea cutiilor cu produse și lipirea de prețuri pe ele.

De-a lungul anilor am încercat să îi ajut și în ceea ce privește imaginea magazinului, strategii de publicitate și un aspect mai modern și mai primitor al acestuia. După mai multe căutări am descoperi produsele oferite de la Schoeller Allibert. Sincer să fiu nu auzisem despre ei înainte însă ceea ce am aflat de pe site-ul lor m-a convins rapid că ar fi o alegere foarte bună în ceea ce privește soluțiile pentru ambalare, depozitare și transport.

Că pentru orice mare producător și furnizor, calitatea produselor oferite este esențială. În acest sens sunt alese cele mai bune materii prime și cele mai avansate și eficiente tehnologii de realizare a produselor finite. Astfel, cutiile lor reziste pentru mulți ani, chiar și utilizate zi de zi. Modelul lor poate fi standard sau modificat după cerințele și necesitățile clienților. În ceea ce privește depozitarea de fructe și legume, cele mai bune ar fi cutile care au pereți perforați, permițând aerului să circule.

Cel mai mare avantaj al unor https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers/lids-and-accessories este acela că ne ajută să facem economie de spațiu cât mai mare. Fiind realizate astfel încât să fie stivuibile, atunci când sunt goale pot fi băgate una în alta iar capacele așezate unul peste altul. De asemenea, și când sunt pline, acestea sunt făcute astfel încât să se așeze bine una peste alta, să ofere stabilitate și când sunt ținute în depozite dar și în timpul transportului. Aceasta este un aspect important pentru că există multe cazuri în care produsele sunt distruse în timpul transportului datorită proastei depozitare a acestora în condiții de minimă siguranță sau în cutii și containere nepotrivite.

Pe cât de utile ar fi aceste cutii, ceea ce contează cel mai mult pentru prietenii mei de la magazin este prețul lor. Însă aceasta nu este o chestiune de îngrijorare pentru că prețurile cutiilor sunt foarte accesibile și același lucru poate fi spus și despre accesoriile utile precum capace sau despărțitoare. Astfel, calculând profitul lunar, ar putea cumpăra câteva cutii pe fiecare lună până când se va atinge numărul necesar de cutii.

Publicitatea magazinului nu a fost niciodată un punct de interes însă este bine să știți că cei de la Schoeller Allibert pot realiza cutii și orice alt produs din gama lor după cerințele clienților astfel încât să le reprezinte firma sau brand-ul. Pot fi alese în acest sens culorile dorite, ce logo-uri sau nume să fie imprimate pe cutii precum și alte detalii. Și acest aspect are un mic rol în promovare și atragerea de noi clienți.

Comparativ cu recipientele de lemn și carton utilizate în prezent, care după un timp se deteriorează, cutiile din plastic vor rezista mult mai mult, indiferent dacă le ținem afară sau înăuntru. Totodată, acestea pot fi curățate și spălate foarte ușor și rapid, lucru pe care nu îl putem spune despre cele de carton care dacă devin prea murdare trebuie aruncate. În schimb, cele de plastic pot fi curățate și reutilizate ori de câte ori avem nevoie de ele.

Vestea bună, pentru cei de la magazin, dar și pentru voi cei interesați, este că magazinul are un stoc foarte mare de produse ceea ce înseamnă ca șansele să nu mai găsiți ceea ce aveți nevoie sunt destul de slabe. Chiar și așa, nu durează mult până când un stoc epuizat este refăcut ceea ce înseamnă că nici nu veți fi nevoiți să așteptați prea mult.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *