Scenariu de viață..

Te trezești cu noaptea în cap, știind că azi urmează să fie o zi care îți poate decide viitorul, îți poate împlini sau nărui toate speranțele pe care ți le-ai pus în acel proiect. Ai luptat prea mult pentru asta, și-ai dedicat tot timpul ultimelor luni reușitei acestui proiect. Nu are cum să fie altfel decât bine. Tragi aer în piept, ieși pe ușă și, din acel moment, parcă întreg Universul a decis să te pună la încercare.

Plouă cu găleata, mașina nu pornește din prima. Faci mai mult cu o oră până la București și, fix când ai intrat în oraș, mașina ta decide să te lase de tot. Ești în capătul celălalt al orașului, mai e puțin până începe interviul tău și totul pare pierdut. Te întrebi ce ți se mai poate întâmpla rău. Te simți ca în legile lui Murphy și te întrebi cu ce ai greșit. Numai că nu e așa. Îi ai alături pe cei de la WLC Rent, companie specializată în transport și închirieri auto, de unde, cu ajutorul unui asistent din partea lor, ți s-a pus la dispoziție un BMW cu care ai reușit să ajungi la destinație.

image

Și ceea că părea a fi doar o nouă zi ratată, s-a terminat cu bine, iar visul tău continuă. Asta nu dovedește decât cât de important e să ai alături de tine parteneri de nădejde, care, atunci când totul pare pierdut, să îți ofere soluția perfectă.

Și, știind că există firme precum WLC Rent, parcă nici nu mă bate gândul să îmi cumpăr eu o mașină, ci pur și simplu să apelez, ori e câte ori va fi nevoie, la ei. Mai puține griji, mai puține probleme, dar o la fel de mare libertate de deplasare. Sună prea frumos ca să fie adevărat, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p