Săptămâna și sondajul ce preamărește Pontacul

E weekendul PSD; weekend în care are loc Consiliul Național. Pentru ca Pontacul conducător să se simtă în largul său, sondorii de profesie au ieșit pe piață cu noi cifre ale preamăririi sale:

1. Victor Ponta – 32%

2. Crin Antonescu – 25%

3. Mihai Răzvan Ungureanu – 20%

4. Cătălin Predoiu – 9%

5. Elena Udrea – 8%

6. Altcineva – 6%

Ba, mai mult, în turul 2, Ponta ar învinge și un tandem Băsescu – Iliescu, chiar și pe Dumnezeu:

”Mai mult, actualul premier are câştig de cauză şi în turul doi. Dacă în turul doi ar ajunge Victor Ponta şi Crin Antonescu, premierul ar obţine 58% din voturi, în timp ce actualul candidat al USL ar obţine 42%. Dacă în turul doi ar ajunge Ponta şi Mihai Răzvan Ungureanu, Ponta ar obţine 64% din voturi. Iar dacă ar ajunge cu Elena Udrea, premierul ar câştiga şi mai zdrobitor, cu 67% la 33%. Şi Crin Antonescu ar învinge-o pe Elena Udrea, cu 60-40%”

Acum, că ne-am râs un pic, să așteptăm weekendul și să vedem dacă nu își anunță Ponta candidatura.

Ponta-Victor

5 thoughts on “Săptămâna și sondajul ce preamărește Pontacul”

  1. Ponta are probabil vreo 30 cel mult 35 % cu asta pot fi d e acord dar ca Antonescu are inca ….25% asta s-o spuna lu’ Mutu ….indiferent pe unde joaca ala !!!! 20 % …si asta ca sunt eu cumsecade si am respect pentru sutana matale ca altminteri, daca are INCA 20 % sa se pupe-n dosul scarii cu Vosganian !!! MRU 20% ….sa fim seriosi …cine dracu-l mai stie pe ala ? Predoiu este atat d e sters incat …chiar nu-l vad nici macar in postura d e candidat .Elena Udrea ….8 % !!! Pai vreo 8 … ” numere ” i-asi da si eu …c-am facut rost de niste Viagra … FIRST CLASS !!! Merg la pariu : Ponta va fi candidatul UNIC al PSD si….mare minune de nu si al ….USL ! Antonescu nu-i tampit Iancule { chiar daca-l credem noi asa !!!} , si stie ca un loc caldut si linistit in fruntea Senatului este mai valoros decat un loc la Cotroceni ….pentru care trebuie sa si lupte iar asta deja nu-i mai sta in caracter deoarece …s-au cam prins multi ce gargaragiu zace in el !!! 8)

    1. @marian il demonizezi pe Crin prea mult, parerea mea. Da, a avut si el niste ezitarisi greseli, chiar eu, aici, am pus, cred, punctul pe i. Dar asta nu inseamna ca acest Crin nu este inca singura solutie viabila pe care o am fata de 9 ani cu Basescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *