Șansa și neșansa lui Cioloș

Dacian Cioloș chiar este un tehnocrat. Un profesionist în ale agriculturii. Mandatul său de comisar european o confirmă. Inclusiv activitatea sa ca ministru al agriculturii o confirmă. Este un om asupra căruia nu planează nicio suspiciune de corupție, de devotament față de unul sau altul din liderii politici ai României.

Asta este șansa lui. Lumea îl percepe corect, nu l-a ridicat pe niciun piedestal, nici nu aruncă cu roșii și ouă după el. Așteptările sunt destul de clare: un om care vorbește puțin și așezat și care face multe.

Neșansa lui este dată de faptul că nominalizarea este asociată cu faptul că iar ne-au dat mumu alții, că ne-au tratat așa pe față ca pe o coloniei, impunându-ne ei primul ministru. Și asta este o întrebare, poate prima întrebare, la care Dacian Cioloș ar trebui să răspundă dacă cineva din presă ar avea cuvintele la el și l-ar întreba:

”Domnule Cioloș, cum de anumite persoane din interiorul și din afara țării știau de nominalizarea dumneavoastră la funcția de prim ministru încă de pe 23 octombrie, unii, sau 3 noiembrie, alții?”

PS: Așa cum tot repet de azi dimineață, aștept cu nerăbdare gândurile domnului profesor Dan Voiculescu vizavi de această nominalizare. Și nu degeaba, ținând cont că Cioloș e cel care a recunoscut prejudiciul Ministerului Agriculturii în dosarul Telepatia. Iar acum, unul din stejarii mogulului, Radu Tudor, cam vrea ministru în guvernul Cioloș.

1111111dacian-ciolos-ager

4 thoughts on “Șansa și neșansa lui Cioloș”

  1. Doar atat ar trebui sa-l intrebe cineva pe Dacian Ciolos , cum de ” unii stiau de nominalizarea sa inca d e pe 25 Octombrie iar altii { adica voi ” liberalii “} au aflat abia pe 3 Noiembrie ” ??? Asta-i o intrebare simpla cu-n raspuns foarte simplu : pentru c-asa a dorit Jean-Claude Junker sau …UE , daca-ti place mai mult si , iar v-a tras-o Johannis Iancule ! Intrebarea d e baraj ce s-ar cuvenii pusa domnului Ciolos este : CE-A CAUTAT SA SE DUCA SA-L CONSULTE SI PE TRAIAN BASESCU REFERITOR LA CINE SA FACA PARTE DIN GUVERNUL PE CARE PARLAMENTUL ROMANIEI AL VA ACCEPTA…ca , nu-s nici aia atat d e prosti cum ai credem noi incat sa-i respinga guvernul . Ticalosi cat cuprinde dar prosti….. 8)

    1. @marian pai acum avem raspunsul si la intrebarea de ce s-a dus pe la Basescu. Ca sa ia ok-ul pentru cateva nume din guvern. Si ce nume :)) ))

  2. Da Iancule dar , aia n-au dorit ASA CEVA zilele acelea in Piata Universitatii iar asta , este inca o dovada clara ca pe ” politicienii ” romani ai doare strict in p…alarie de ce vor amarastenii ce vietuiesc inca aici . 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.