Samsung N210 – netbookul ideal pentru un blogger

Aş fi putut să îţi scriu că sunt şomer şi premiul de la campania asta este pentru mine ca sexul pentru marmote. Din fericire nu sunt şomer, muncesc.

Aş fi putut să stau pe o toaletă, cu o cască ureche şi să te conving cât de utilă e dacă ai chef de vorbit chiar şi când te…

Sau eventual aş fi putut să iau iar filmuleţul cu Hitler, puneam acolo nişte vrăjeli, căci sunt bun la ele şi gata, eram înscris şi la campania asta.

Dar mai bine zic să îţi spun pe bune de ce îi şade bine bloggerului cu un laptop Samsung N210 de la quickmobile.ro:

– are o autonomie fabuloasă: 12 ore, ceea ce pentru mine este de vis. Nu de puţine ori m-am trezit bătându-mă pe o priză la un eveniment cu 200 persoane şi doar 4 prize.

– specificaţiile tehnice sunt perfecte pentru cineva care doar urmăreşte să aibă mobilitatea necesară, dar şi posibilitatea de a salva documenta, de a edita poze şi clipuri dar şi de a se folosi de anumite gadgeturi.

– preţul este şi el unul ce trebuie luat în calcul, iar Samsungul e as la capitolul acesta. Nu oricine îşi poate permite să dea peste 2000 RON pe un laptop. Aşa că un netbook ca acesta, la doar 1000 lei poate reprezenta o soluţie tocmai bună pentru criza din care nu mai ieşim.

PS: Acest articol participă la campania Quickmobile

samsung

4 thoughts on “Samsung N210 – netbookul ideal pentru un blogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p